Avusturyalı indie pop-rock dörtlüsü At Pavillon, Avusturya Kültür Ofisi iş birliğiyle, 3 Aralık’ta Babylon'a konuk oluyor!
2014’te bir araya gelen Avusturya çıkışlı dörtlü At Pavillon, çıkış albümü “Believe Us”ı 2019’un başında yayımlayarak dikkatleri üzerine çekti. Bombay Bicycle Club, Kakkmaddafakka ve Lany gruplarla aynı sahneyi paylaşan ekip; CLASH Magazine, The 405, Discobelle, Spill Mag ve Billboard Radio gibi müzik mecralarının desteğini aldı. Freddie Mercury, Bob Marley ve M.I.A. gibi isimlerden ilham alan At Pavillon’un müziği ve performansları; The Kooks, Two Door Cinema Club, Cage The Elephant ve Catfish and the Bottlemen gibi indie rock’ın önemli temsilcileriyle kıyaslanıyor. Mwita Mataro’nun özgün vokali, grubun sıkı enerjisi; rock, pop ve funk tarzlarını bir araya getirdikleri güçlü sound’ları ve mesajlarıyla birleşiyor.
*Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.
Biletix Bilet Fiyatları:
Avantajlı Dönem Ayakta Tam - 50.00 TL
Öğrenci - 30.00 TL
Sitede kullanılan materyallerin büyük bölümü genel kullanıma
sunulmuş internet sitelerinden temin edilmiş olup burada yayınlanmasından
herhangi bir ticari amaç güdülmemektedir. Bunlar üzerinde hak iddia ediyor
ve telif talebinde bulunuyorsanız, siteden çıkarılması veya link verilmesi
için lütfen bizimle bağlantı kurunuz.
[Detayları için BURAYA tıklayınız]