Dokuz sanatçının on eserle yer aldığı “ANLAT BAKALIM” adlı compilation albüm, müzikseverlerin beğenisine sunuldu.
CEM KISMET (Pilli Bebek), sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan “ÖZGÜRLÜK” adlı şarkısını icra etti.İLHAN ŞEŞEN, sözü ve müziği kendisine ait olan “NAZIM HİKMET MEMLEKET” adlı eserinin şarkı ve şiir versiyonunu seslendirdi. Bu şarkının her iki versiyonunun da düzenlemesi, Erdem & Engin Özyılmaz’a aittir. İDİL ÇAĞATAY (Kırmızı), sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan “CUMHURİYET” adlı rock tarzı eser ile katıldı.PINAR AYHAN, sözü kendisine ait olan ve bestesini eşi Sühan Ayhan ile yaptığı “DOKUNAMAZ HİÇ KİMSE” adlı eseri icra etti. Eserin düzenlemesi, Ali Tolga Demirtaş tarafından yapıldı.
NALAN, sözü ve müziği kendisine ait olan “ANNEM” adlı eseri yorumladı. Eserin düzenlemesi, Erdem & Engin Özyılmaz’a aittir.ADNAN ERGİL, enstrümantal olarak düzenlediği ve ney ile icra ettiği “GÖÇMEN KIZI” adlı türkü ile yer aldı.EFLATUN, sözü ve müziği kendisine ait olan “AŞKLAMBAÇ” adlı eseri icra etti. Eserin düzenlemesini Serkan Ölçer yaptı.
BARIŞ URSAVAŞ, sözü ve müziği kendisine ait olan, düzenlemesini Engin Özyılmaz’la birlikte yaptığı “BELKİ BÖYLESİ DAHA İYİDİR” adlı eserini seslendirdi.
FATİH ERKOÇ, sözü Gökhan Şahin’e, bestesi kendisine ait olan “ANLAT BAKALIM” adlı şarkıyı, NALAN’la birlikte yorumladı. Albüme de adını veren bu şarkının düzenlemesi, Taşkın Sabah’a aittir.
Sitede kullanılan materyallerin büyük bölümü genel kullanıma
sunulmuş internet sitelerinden temin edilmiş olup burada yayınlanmasından
herhangi bir ticari amaç güdülmemektedir. Bunlar üzerinde hak iddia ediyor
ve telif talebinde bulunuyorsanız, siteden çıkarılması veya link verilmesi
için lütfen bizimle bağlantı kurunuz.