Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt’un (38), geri sayıma başlanan ’Survivor 2021’e katılacağı iddiasına cevap verdi. Ünlü popçu, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı ile yaptıkları görüşmeyi anlattı.
Önceki gün Güneşli’de hizmete giren bir mobilya firmasının açılışına katılan Demet Akalın, “Eşyaları değiştirmeyi düşünüyoruz. Patrona pahalıya patlayacak” diyerek espri yaptı.
Alışverişe düşkünlüğüyle bilinen şarkıcı, “Genelde her şeyimi yurt dışından alıyorum ama son birkaç senedir Türkiye’de alışveriş yaptığım markalar var. Günlük yaşamımda, sahnede parıltıyı seviyorum ama evde sadelikten yanayım. Benim için salonda oturup televizyon seyretmek en büyük konfor. Annem hiç salona sokmazdı, misafir geldiği zaman açılırdı. Bizde tam tersi. Hira’nın arkadaşları geldiği zaman koltukların üzerinde tepiniyorlar. ‘Aman o dökülecek, bu dökülecek’ şeylerim kalmadı” ifadelerini kullandı.
Yakında Türkiye’de vurulmaya başlanacak koronavirüs aşısı için gönüllü olduğunu açıklayan Akalın, “Ben gönüllüyüm, Sağlık Bakanlığı’na ismimi yazdırdım. Okan yaptırmak istemiyor. Biz Alişan ile gidip yaptıracağız” şeklinde konuştu.
Meslektaşı Sıla’dan aldığı ‘Yan’ şarkısı için ‘Ben olsam şarkıyı vermem, kıskanırdım’ yorumunda bulunan şarkıcı, “Sıla’nın ben ayrı bir yeri var. Çok enteresan bir kadın. İçinde ne bir kin, ne bir kıskançlık var. O çok mutlu oluyor ama bir kere paylaşmadı. Sürekli Yalın Yalın. Bu Yalın nereden çıktı? İşin şakası benim böyle bir yeteneğim olsa vermezdim” dedi.
Sıla’ya övgüler yağdıran Demet, “Gerçekten çok yüce gönüllü kadınlar. Hepimizin bir adım önündeler, onu baştan kabul ediyoruz. Onun için de saygıda kusur etmek istemiyorum. Sıla’ya ekstra bir hassasiyetim var, ayrı seviyorum. O da ‘Fanların seveceğini düşünmüştüm’ dedi. Şarkıya çektiğimiz klip Orman Bakanlığı tanıtım klibi gibi oldu. İki gün çalıştım. İlki çok ağaçlıklı oldu. Pandemiden dolayı böyle oldu” esprisinde bulundu.
Demet Akalın, kısa süreli küslük yaşadığı Deniz Seki hakkındaki soruya, “Ben küsmedim. O kendi kendine küstü, kendi kendine de barıştı” yanıtını verdi.
‘İbo Show’da seslendirdiği Ahmet Kaya şarkısında detone olduğu gerekçesiyle eleştirilen Deniz Seki’ye sahip çıkan Akalın, “Programı seyretmedim. Ben ona söylüyorum, ‘Kendi şarkılarını oku’ diyorum. O ortamda ton yok, müzisyenlerin kendi müzisyenin değil. Benimde başıma geldi. ‘Mihriban’ı 15 senedir söylüyorum hiç tepki almadım. Cumhurbaşkanlığı konserlerinde okudum, vay efendim detone. Hiçbir şey demedim” açıklamasını yaptı.
Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt’un, ‘Survivor 2021’de mücadele edeceği iddia edilmişti. 48 yaşındaki popçu, Okan Kurt’un kızları Hira nedeniyle Survivor’a katılamayacağını açıkladı.
Akalın, “Okan’ın Survivor’da olmasına çok istedik ama Hira engeline takıldı. Sanırım gidemeyecek. Hira, ‘Bir daha seninle ömür boyu konuşmam’ dedi. Acun Bey beni ilk aradığında zaten gitmesini çok istiyordum. Okan da kendini denemesi açısından gitmek istiyor. Okan ile karakterlerimiz hep kazanmak üzerine. Allah korusun beş ay falan kalır, onun için çok zor. 13-14 yıldır sıkı bir ‘Survivor’ izleyicisiyim. İki hafta gitseydi iyi olurdu, nefes alırdım” dedi.
Ünlü şarkıcı, “Pandemi bittiğinde gideceğiniz ilk ülke neresi? Amerika olur mu?” şeklindeki bir soruya göndermede bulunarak, “Amerika aşığı değilim, karıştırdınız. Bak Amerika’dakiler Türkiye’ye geliyor” dedi.
Sıla Gençoğlu’na 4 yıl önce küfür ettiği gerekçesiyle ‘hakaret’ suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan Davut Güloğlu, yargılamanın yenilenmesi talebiyle mahkemeye başvurdu.
(DEVAMI...)
“Retrograde” isimli İngilizce şarkısıyla başarısını Türkiye sınırları dışına taşıyan Aleyna Tilki, Kral Pop Radyo'da Bay J'nin sorularını yanıtladı.
(DEVAMI...)
Not: Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Geçtiğimiz günlerde Gripin’in solisti Birol Namoğlu ile “Parmak İzlerin” adlı düetini yayınlayan Aydilge, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için de kolları sıvadı.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Şarkıcı İdo Tatlıses ile evlilik hazırlığında olan Yasemin Şefkatli, Zorlu AVM’de objektiflere takılırken, evlilik hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
(DEVAMI...)
Son dakika haberlere göre, kamuoyunda ‘Reynmen’ olarak bilinen şarkıcı Yusuf Aktaş’a, magazin yorumcusu Bircan Bali’yi tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
(DEVAMI...)
Yeni tekli çalışması ‘Bayram’ı müzikseverlerle buluşturan müzisyen Gökçe Türk, “Sesim yaratılıştan ötürü Sıla’ya benziyor. Herhangi bir taklit durumu söz konusu değil” ifadelerini kullandı.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Derya Uluğ, hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Uluğ, “Asil Gök ile ayrıldığımız bir dönemde aşk acısından 1 ayda 15 kilo verdim” diyerek şaşırttı.
(DEVAMI...)
Murat Boz ve Aslı Enver, evlilik yolundaki ilişkilerini 2019 yılında sonlandırdı. İkili, ayrılık sonrası sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık dikkatleri üzerlerine çekti. İki gün önce de paylaşımlarıyla kafa karıştıran eski aşıklardan Aslı Enver, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
(DEVAMI...)
Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West’in mahkeme belgeleri basına sızmaya devam ediyor. Çiftin, ‘Uzlaşmaz farklılıklar’ sebebiyle ayrılık kararı aldığı öğrenilmesinin ardından şimdi de ikilinin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian’da kalacağı ortaya çıktı.
(DEVAMI...)
Sitede kullanılan materyallerin büyük bölümü genel kullanıma
sunulmuş internet sitelerinden temin edilmiş olup burada yayınlanmasından
herhangi bir ticari amaç güdülmemektedir. Bunlar üzerinde hak iddia ediyor
ve telif talebinde bulunuyorsanız, siteden çıkarılması veya link verilmesi
için lütfen bizimle bağlantı kurunuz.