Hoş Geldin Sevgili Konuk!    [ Müzikli Gezintiler Dileğimizle ...] 11-07-2026

Önceki beğenmeler: 432   
Geri Dön
Geri Dön
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Sitede Ara
Sitede Ara
Top 10 Müzik Listesi
Top 10 Müzik Listesi
Haberler
Haberler
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Takvimi
S.S.S
S.S.S

Derya Uluğ: “Mutluluk İçin İmzaya Gerek Yok!”


Tarih: 05.07.2021 Saat: 14:15 Gönderen: mhakkiguvenc

Haberler Başarılı yorumcu Derya Uluğ, Haber Global’de yayınlanan ’Hikayede Kalmasın’a konuk oldu. Uluğ, kariyerinin unutulmaz anlarına ve özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Derya Uluğ, Haber Global’de yayınlanan ’Hikayede Kalmasın’ programına konuk oldu ve Emrah Akçaay’a özel açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı, Instagram’da paylaştığı fotoğrafların hikayesini ilk kez anlattı.

“AİLEM BAŞTA ŞARKICI OLMAMI İSTEMEDİ”

Hikayede Kalmasın’da ilk sahne deneyimini anlatan Derya Uluğ, “8 yaşındayken İzmir’deki bir radyonun ses yarışmasına katıldım ve birinci oldum. Sonra koro çalışmalarına başladım. Okul arkadaşımın babasından teklif gelmesi üzerinde 15 yaşında otellerin roof’larında caz söyleyerek şarkıcılığa başladım. Ailem başta şarkıcı olmamamı istemedi ama ben çok ısrar ettim ve hem okulu hem de sahneyi birlikte götürmeye başladım.” dedi.

Derya Uluğ, Ebru Gündeş ile tanışma hikayesini ve kendisinin vokalistliğine giden yolculuğunu ise şöyle anlattı:

“İstanbul’a gelip yüksek lisans eğitimine başladım. O süreçte benim bir arkadaşım Ebru Gündeş’e klavye çalıyordu. Arkadaşım Ebru Gündeş’in vokalist aradığını bana söyledi. Ben 15 yaşından itibaren solist olarak sahnelerde şarkı söylüyordum ve daha önce kimseye vokal yapmamıştım.

Ebru Gündeş’le ilk deneyimimi yaşadım ve yaklaşık 4 yıl birlikte çalıştık. Aramızda karşılıklı bir sevgi ve bağ oldu. Kendi yoluma devam etmek istediğimdeyse ekipten ayrıldım. Ama Ebru Gündeş ayrıldıktan sonra da bana akıl vermeye devam etti.”


EBRU GÜNDEŞ’TEN DERYA ULUĞ’A ÖĞÜT: “BANA SESSİZ KALMANIN ÖNEMİNİ ANLATTI”

Ebru Gündeş’in kendisine verdiği öğütlerden birisini de paylaşan Uluğ, “Sessiz kalmak zordur bazı zamanlarda... O dönemler sessiz kalmanın bana ne kadar önemli olduğunu ve bunu başarabilenin her zaman kazandığını söyledi.” dedi.

“KAPI AÇILDI, TARKAN!”

Megastar Tarkan ile birlikte çekilen fotoğrafının hikayesini de paylaşan ünlü şarkıcı, “Tarkan’ın son albümünde Asil (erkek arkadaşı) back vokal yapıyordu, o sırada Tarkan birden stüdyoya girdi. Daha önce hiç tanışmamıştık, şaşırdık. Müthiş bir ışığı var. Bu fotoğraf da bize stüdyo hatırası olarak kaldı” dedi.

Müzisyen Asil Gök ile uzun yıllardır aşk yaşayan Derya Uluğ, ilişkisi ve evliliğe bakış açısı hakkında samimi açıklamalarda bulundu:

“İkimiz de müzisyeniz ama önce duygusal bağımız başladı. ‘Okyanus’ şarkım piyasaya çıktıktan yaklaşık 5 ay sonra birlikte iş yapmaya başladık. Benim için kalben yeri doldurulamaz ama müzik anlamında da gerçekten öyle…

Çok güzel bir uyum yakaladık… Konuşmadan birbirimizi anlayabiliyoruz. Konuşmadan anlaşmak zaman istiyor, biz bunu yakaladık.

Evlilik için bir tarihimiz yok. Evliliği şart olarak gören biri değilim. Zamanı geldiğinde olur. Bizim kariyerimizle ilgili planlarımız var. Bir arada mutluyuz zaten. Bunun için bir imzaya da gerek olduğunu düşünmüyorum.”


Kaynak: www.magazinkolik.com - 05.07.2021

click İlişkili        click Bunu oyla        click Paylaş
Derya Uluğ: “Mutluluk İçin İmzaya Gerek Yok!” | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Facebook'tan Yorum Ekleyin!

Yorum:


 Geri dön!


 DİĞER HABERLER

< 1 2  3  ...   En Son Sayfa


Tuğçe Renda, Çin’de Bir Haftada Dört Sahne Yaptı!
Haberler Çin’de bir hafta içerisinde dört büyük performansa imza atan Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Tuğçe Renda ve prodüktör Gerçek Dorman, gerçekleştirdikleri sahne performanslarıyla dikkat çekti. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 5431 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 18:25 (36 okuma)

İstanbul’da Caz Coşkusu
Haberler İstanbul’da caz coşkusu yaşandı. Galataport İstanbul’un bu yıl üçüncü edisyonunu düzenlediği Galataport Jazz, 6-7 Haziran tarihlerinde Doğuş Meydanı’nda müzikseverlerle buluştu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2536 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 17:52 (36 okuma)

Emir Can İğrek’ten İki Konserde İki Sürpriz
Haberler Yeni albümünden şarkıları ilk kez seyircisiyle paylaşan Emir Can İğrek, hafta sonu boyunca İstanbul ve Sakarya’da binlerce hayranıyla buluştu. Büyükçekmece’de küçük bir hayranıyla düet yapan sanatçı, Sakarya’da ise sahnede gerçekleşen sürpriz evlilik teklifine tanıklık etti. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3655 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 17:49 (37 okuma)

Köy Konserinden Sonra Şimdi De Dev Sahnede: Ünlü DJ Mahmut Orhan’dan Binlerce Kişiye Sarma İkramı! İşte O Anlar...
Haberler Geçtiğimiz günlerde kendi köyünde verdiği konserle ve köylülerine yaptığı ikramlarla çok konuşulan ünlü DJ Mahmut Orhan, bu kez dev konser sahnesinde ezber bozdu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1491 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 15:40 (32 okuma)

Gökhan Türkmen, Kızlarıyla Aynı Sahnede Duygu Dolu Anlara İmza Attı
Haberler Türk pop müziğinin sevilen ismi Gökhan Türkmen, Bahçeşehir Okulları’nın özel gecesinde sahneye bu kez çok özel bir performansla çıktı. Türkmen, büyük kızının ağzından küçük kızına yazdığı duygu yüklü eseri ‘Mavi’yi, kızlarıyla birlikte seslendirerek geceye damga vurdu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3985 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 15:23 (35 okuma)

İbrahim Tatlıses’ten Sağlık Durumu Hakkında Yeni Mesaj! “Hastaneden İzinliyiz” Paylaşımı Gündem Oldu
Haberler Türk müziğinin usta isimlerinden İbrahim Tatlıses, son günlerde hakkında çıkan sağlık haberlerinin ardından yaptığı yeni paylaşımla yeniden gündeme geldi. Bir süre önce hastaneye kaldırıldığı yönündeki iddialarla konuşulan sanatçı, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3534 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 13:15 (36 okuma)

Tan Taşçı, İstanbul’da 15 Gün İçinde 3 Stat Konseri Verecek!
Haberler Tan Taşçı, yaklaşık 2 yıl aranın ardından başladığı turnesiyle 2026 yılının en dikkat çekici konser serisine imza atıyor. Sanatçı, yoğun istek üzerine Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’ndaki üçüncü konser tarihini de duyurdu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2297 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 12:47 (30 okuma)

Elif Karlı’dan Yeni Şarkı Sürprizi! “Eyvallah”
Haberler Müzik piyasasına sözleri kendisine ait “Eyvallah” isimli şarkısıyla hızlı bir girş yapan Elif Karlı, çalışmasının tanıtımı için basın mensuplarıyla stüdyoda bir araya geldi. (DEVAMI...)1

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1968 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 12:44 (33 okuma)

Öne Çıkan Haber: “İstanbul” Sesleri Stadyumu İnletti: Max Korzh’tan Rekor Gibi Konser
Haberler İstanbul, 6 Haziran gecesi sadece bir konsere değil, sınırları aşan büyük bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Belaruslu süperstar Max Korzh, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleştirdiği dev konserle on binlerce hayranını aynı ritimde bir araya getirdi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3525 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 11:12 (28 okuma)

Öne Çıkan Haber: Oksuz!, İlk Teklisi “Şövalyenin Şarkısı” Yayında!
Haberler OKSUZ!, ilk teklisi “Şövalyenin Şarkısı” ile dinleyicisini mücadele, yalnızlık ve umudun iç içe geçtiği bir yolculuğa davet ediyor. (DEVAMI...)1

Not: Audio Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1944 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 11:03 (35 okuma)

Sezen Şarkıları Söylendi
Haberler ‘Senfoni Orkestrası Eşliğinde Zamansız Sezen Aksu Şarkıları’ konser serisi, bu yaz ‘Tuğba Bizi Sezen’e Götür! Senfonik Vol.3’ ile Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde müzikseverlerle buluştu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1597 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 08:02 (31 okuma)

Öne Çıkan Haber: Umut Gün’den “Ruhum Firarda”
Haberler Umut Gün’ün yeni teklisi “Ruhum Firarda”, 8 Haziran 2026 tarihinde tüm dijital platformlarda yayımlandı. (DEVAMI...)1

Not: Audio Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 3592 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.06.2026 Saat: 01:30 (41 okuma)

Zeynep Mansur’un İddialı Yaz Şarkısı “Loş” Yayında!
Haberler Güzel şarkıcı Zeynep Mansur, yeni bir yaz şarkısı olan “Loş” ile herkesi şaşırtmaya geliyor. (DEVAMI...)1

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1867 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 07.06.2026 Saat: 21:08 (48 okuma)

Dua Lipa Ve Callum Turner İtalya’daki Düğüne Servet Harcadılar; Lüks Ve İhtişam Bir Arada!
Haberler Dünyaca ünlü pop yıldızı Dua Lipa, oyuncu Callum Turner ile İtalya’nın Palermo kentinde düzenlenen görkemli düğün töreniyle magazin gündemine damga vurdu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 4521 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 07.06.2026 Saat: 14:30 (26 okuma)

Murat Dalkılıç’dan Sahnelere Hızlı Dönüş!
Haberler Arka arkaya geçirdiği ameliyatlar nedeniyle sahnelere bir süre ara veren Murat Dalkılıç, müziğe hızlı bir dönüş yaptı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 964 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 07.06.2026 Saat: 12:00 (30 okuma)


< 1 2  3  ...   En Son Sayfa

News ©