Müzik sektörüne “Karakız” türküsüyle merhaba diyen billur sesli Okan Şentürk, tüm dikkatleri üzerine çekti.
Five Müzik etiketiyle piyasaya sürülen eserin söz ve müziği İbrahim Halil Damdam’a ait. Düzenlemesini Ercan Bal’ın üstlendiği parçanın yönetmen koltuğunda ise Buğra Kekik oturuyor.
Mix ve mastering’i Hakan Turhal’a emanet edilen “Karakız”, kısa sürede 100.000 bin izlenme sayısına ulaştı.
Okan Şentürk’ün hayranları türküyü sosyal medyada yorum yağmuruna tutarak beğenilerini dile getirdi.
Doğma büyüme İstanbullu olan Okan Şentürk’ün babası Üsküplü bir göçmen olup annesi ise Samsunlu’dur. Beylikdüzü’nde bir ofisi bulunan ve asıl mesleği mali müşavir olan Şentürk’ün 2 erkek çocuğu bulunmaktadır.
Müziğe küçük yaşlardan itibaren tutkulu olan Okan, lise yıllarında geldiğinde içindeki müzik aşkına engel olamayarak, mahalle ve düğün salonlarında sahne almaya başlamıştır. 2005 yılında org çalmaya başlayan başarılı solist, kendisini geliştirmiştir. 2006 yılında hem çalıp hem söyleyerek ilk sahne tecrübesini gerçekleştirmiştir.
Geniş sahne repertuarıyla dikkat çeken yanık sesli solist, özel günlerde ve düğünlerde sahne almaya devam etmektedir. 2021 yılında ilk profesyonel çalışması "Karakız"ı sevenlerinin beğenisine sunan Şentürk, kendisine gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun.
Hip Hop ve RnB kulvarının dikkat çekici ve üretken ismi kadın mc Hira, Garaj Müzik etiketli en yeni single’ı ‘Tuzak’ı klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yayımladı.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Oğuzhan Koç en yakın arkadaşı Eser Yenenler hakkında konuştu. Marka yüzü olduğu Getir Yemek’in lansmanında konuşan Oğuzhan Koç, Eser Yenenler’in 30 yıldır ülkeyi kandırdığını söyleyerek yakın dostunu takıldı.
(DEVAMI...)
Uzun süredir görme şikayeti olan şarkıcı Fatih Ürek, ameliyat oldu. Sağ gözüne akıllı mercek yerleştirilen Ürek, diğer gözünden pazartesi günü ameliyat olacağını açıkladı.
(DEVAMI...)
Dün akşam Bakü’de sahneye çıkan Deniz Seki, sosyal medya hesabından kulisinde çektirdiği fotoğrafları paylaştı. Yaptırdığı abartılı makyaj ve saçla dikkat çeken Seki’yi gören takipçileri Bülent Ersoy’a benzetti.
(DEVAMI...)
Champ Boi, Garaj Müzik etiketiyle yayımlayacağı 6 şarkılık albüm çalışmasından ilk single’ını yayımladı. Albüme adını veren "OTUZ BEŞ" klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yerini aldı.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
aida d, ilk şarkısı ‘Pamuk’u Universal Music Türkiye etiketiyle bugün yayımladı. Türkçe pop sahnesine yeni bir soluk getirmeye hazırlanan aida d’nin ilk şarkısının sözleri ve müziği yetenekli sanatçı Jabbar’ın imzasını taşıyor.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Furkan Usta’nın söz ve müziği kendisine ait olan Yırtık Sayfa’da sanatçının gitar ve vokaline Kutay Karakuş (elektrik gitar), Fatih Arat (bas) ve Atalay Erdoğdu (davul) eşlik ediyor. Özgün ortamlarda sanatçı tarafından kaydedilen şarkının miks ve masteringini Özgür Özkan Mete (Ada Stüdyo) yaptı.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
“Dönüyorum Eve” şarkısıyla yıldızı parlayan genç şarkıcı Sıla Şahin ve yaptığı rap projelerle dikkat çeken Mass, “Arada Sırada” isimli ortak bir şarkıda buluştular.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Sitede kullanılan materyallerin büyük bölümü genel kullanıma
sunulmuş internet sitelerinden temin edilmiş olup burada yayınlanmasından
herhangi bir ticari amaç güdülmemektedir. Bunlar üzerinde hak iddia ediyor
ve telif talebinde bulunuyorsanız, siteden çıkarılması veya link verilmesi
için lütfen bizimle bağlantı kurunuz.