Yılların usta komedyeni Ateşböceği Ercan, verdiği bir röportajda eskiyi yâd etti. Bülent Ersoy’u ilk kez bir benzincide dinlediğini ve onu Müzeyyen Senar’la tanıştırdığını anlatan komedyen, “Eşim öldü, beni bir kere bile aramadı, ona kırgınım” dedi.
Usta sanatçı Ercan Bostancıoğlu (85), nam-ı diğer Ateşböceği Ercan, Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert’e samimi açıklamalar yaptı.
Zeki Müren, Bülent Ersoy, Neşe Karaböcek ve Ajda Pekkan’la olan anılarını anlatan Ercan Bostancıoğlu, ‘Diva’ya kırgın olduğunu dile getirdi.
Sert’in, “Bülent Ersoy’u piyasaya siz mi Müjdat Gezen mi soktu?” diye sorması üzerine, “Onu piyasaya getiren benim” diye yanıt veren usta sanatçı, sözlerini şöyle sürdürdü:
FAHRETTİN ASLAN’LA GÖRÜŞTÜRDÜ
“Bülent Ersoy’u ilk defa benzin istasyonunda dinleyen benim. Ben de Beyaz Kelebekler’den rahmetli Turgut’u (Akyüz) aradım ve birlikte Müzeyyen Senar’la görüşmesini sağladık. Müzeyyen Abla da Maksim Gazinosu’ndan Fahrettin Aslan’la görüştü ve sahnelere o çıkardı... Bülent tabii güçlü bir ses, o günlerden bugünlere geldi. 15 yıl önce ben eşimi kaybettim. Bir defa aramadı beni. Ama 85 yaşında bunlara malzeme olacak bir insan değilim ben.”
Ateşböceği Ercan, Müzeyyen Senar ve Bülent Ersoy’u nasıl tanıştırdığını anlattı.
“AJDA’NIN ZEKİ MÜREN’İN YERİ DOLMAZ”
“En rahat kimlerle çalıştınız?” sorusuna, “Partnerim Yalçın’ı (Otağı) saymazsak, Behiye Aksoy ve Zeki Müren’le” diye yanıt veren Ercan Bostancıoğlu, Müren’in çok disiplinli olduğunu sözlerine ekleyerek, şunları söyledi:
“Sahnelerde birçok kuralı ilk o getirdi. Benim arkadaşım olduğu için de iyi anlaşırdık. Birlikte çok plaja, denize gittik...”
Ajda Pekkan’ı da çok sevdiğini söyleyen Bostancıoğlu, yerinin doldurulmaz olduğunu vurguladı: “Şimdikiler Ajda’nın tırnağı olamazlar! 1968’de ben İzmir Fuarı’nda çalışıyordum. Annem rahatsızlanmıştı. Ajda bana arabasını verdi. Ben öyle yetiştim, 5 saat sonra annem vefat etti. Bunlar unutulabilir mi?”
Zeki Müren’le dost olduklarını söyleyen Ercan Bostancıoğlu, “Erenköy’ün dili olsa da anlatsa” dedi.
“BİR TEK CEM YILMAZ’I SEVİYORUM”
Metin Akpınar’ın geçtiğimiz günlerde “Cem Yılmaz’ı başarılı bulmuyorum” sözleri de sorulan Ercan Bostancıoğlu, “Ben hiçbir komedyen hakkında konuşmuyorum” diyerek şunları ekledi:
“Ne Ateş Böcekleri’nin, ne Metin ile Zeki’nin, ne Müjdat’ın (Gezen) yerini kimse dolduramadı. Ben günümüzden komedyen olarak yalnızca Cem Yılmaz’ı seviyorum. Geri kalanı bana hiçbir şey vermiyor. Cem Yılmaz sempatik, daha halka yakın espriler yapıyor. Belki zaman içerisinde hepimiz tekrar yaptık ama Cem Yılmaz içlerinde en iyisi.”
Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Kurucu Başkanı Ömür Gedik, kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi Ferhat Göçer ile Etiler’deydi. Amerika tatilinden bahseden Gedik, Türkiye’ye hemen dönme nedenlerini açıkladı.
(DEVAMI...)
Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan başarılı şarkıcı Gülben Ergen, “Bekarsınız, erkek ihtiyacı hissetmiyor musunuz?” sorusuna “Aşk, sevgi, şefkat ve hayatı paylaşmaktır ihtiyaç” cevabını verdi.
(DEVAMI...)
Türkçe rock müziğin MTV ödüllü öncü grubu maNga, Ege Üniversitesi’nin düzenlediği ‘’Sanat, Edebiyat ve Müziğin Gözünden Antroposen’’ temalı panele katıldı.
(DEVAMI...)
Melisa Taç’ın “Pembe R...x” adlı teklisinin klibi yayınlandı. Melisa Taç, fiziği ve müziği ile rap dünyasında bir hayli iddialı olduğunu gösterdi. Taç, “Rap dünyasını sarsmaya geldim” dedi. Aleyna Tilki de sosyal medya hesabından Melisa Taç’a destek verdi.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Hakan Altun, önceki akşam Cahide Palazzo’da sahne aldı. Performansına “Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum” şarkısıyla başlayan Altun, sevenlerine albüm müjdesi verdi.
(DEVAMI...)
Bir marka ile işbirliği yaparak kıyafet koleksiyonu çıkaran Gülşen, eski MHP milletvekili Ahmet Çakar’ın dekoltesini eleştirdiği Melis Sezen’e hediye gönderdi. Sezen’e koleksiyondan bir parça hediye eden Gülşen, "Göğsüne gere gere giymen dileğiyle" notuyla da Çakar’a gönderme yaptı.
(DEVAMI...)
Bir dönem aralarından su sızmayan genç popçu Aleyna Tilki ile şimdilerde sosyal medyada ’dünya starlığı’ tartışması yaşayan Demet Akalın, önceki gün Zorlu AVM’de objektiflere yansıdı.
(DEVAMI...)
Verdiği kilolarla ve yaptığı photoshop’larla çok konuşulan ünlü şarkıcı Deniz Seki, son olarak kırmızı mayosu ile poz verdi. Güneş banyosu yapan şarkıcı, “Akşam güneşi kime vuruyordu?” notuyla yeni karelerini paylaştı.
(DEVAMI...)
Şarkıcı Özay Bakır, önceki akşam Kuruçeşme’de bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Uzun süre sonra Boğaz hattında sahne alan Bakır, geçmişten günümüze birbirinden güzel şarkıları seslendirdi.
(DEVAMI...)
Yaptığı şarkılarla dinlenme rekorları kıran başarılı sanatçı Cem Adrian’ın, Back Drop Media & SGR organizasyonuyla geçtiğimiz gün Mersin’de Mersin Üniversitesi Stadyumu’nda gerçekleşen konserinde 50 binin üzerinde müziksever ağırladı.
(DEVAMI...)
Kundura Sahne’nin yerli müziğin genç ozanlarını ağırlayacak sohbetli müzik programı Bi’Sahne, Bi’Sohbet, ilk konuklarıyla 22 Mayıs Pazar günü Beykoz Kundura’da başlıyor. Yerli sahnelerin genç ve özgün müzisyenlerini Beykoz Kundura’da ağırlayacak program, sohbetin ve müziğin birlikte akacağı keyifli saatler vadediyor.
(DEVAMI...)
Sahne şovları ve kostümleriyle her daim adından söz ettirmeyi başaran Gülşen, bir giyim markasıyla iş birliği yaptığı koleksiyonunu tanıttı. Magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı; Çağla Şıkel, Burcu Esmersoy, Enis Arıkan, Yasemin Özilhan ve Yasemin Şefkatli gibi ünlü isimlerin de katıldığı tanıtımda, dikkat çeken stiline ve kendisinden sonra birçok ismin sahneye iddialı kıyafetlerle çıkmasını dair açıklamalar yaptı.
(DEVAMI...)
Sitede kullanılan materyallerin büyük bölümü genel kullanıma
sunulmuş internet sitelerinden temin edilmiş olup burada yayınlanmasından
herhangi bir ticari amaç güdülmemektedir. Bunlar üzerinde hak iddia ediyor
ve telif talebinde bulunuyorsanız, siteden çıkarılması veya link verilmesi
için lütfen bizimle bağlantı kurunuz.