Bugün Al Sana Haber’de Petek Dinçöz’ün Amerika’ya yerleşmesiyle ilgili konu tartışılırken Pınar Eliçe’nin Dinçöz ile ilgili yaptığı bir yorum kendi gerçekleriyle yüzleşmesine sebep oldu.
Pınar Eliçe’nin “Petek hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu. Arkasında Can Tanrıyar gibi güçlü bir adam vardı. Ayrılma kararından sonra da yok oldu gitti” sözleri üzerine canlı yayına bağlanan Seyhan Soylu, Pınar Eliçe’ye onun bile bilmediği bir olayı anlattı.
Bu olaydan haberi olmadığını söyleyen Pınar Eliçe, sonrasında Sacit Aslan’ın yayına bağlanarak Seyhan Soylu’yu doğrulamasıyla gözyaşlarına boğuldu ve stüdyoyu terk etti.
PINAR ELİÇE AL SANA HABER’DE GERÇEKLE YÜZLEŞTİ
Pınar Eliçe’nin sözleri sonrasında canlı yayına bağlanan Seyhan Soylu “Pınar Eliçe orada Petek Dinçöz’ü eleştiriyor. Söylemezsem kendime ihanet etmiş olurum. Türkiye’de en büyük bir gazinoyu dahi kiralayabilecek tek kadın Pınar Eliçe’dir. Türkiye’nin en lüks gazinosu Maksim Gazinosu kiralandı. Pınar Eliçe için Vedat Çöloğlu tarafından” deyince açıklama karşısında şoke olan Pınar Eliçe “O bir şehir efsanesi Seyhan. Öyle bir şey olabilir mi? Ben 12 yıl boyunca nasıl çıkabildim o zaman Maksim’de?” dedi.
Seyhan Soylu; “İlk çıkış çok önemlidir Pınar. İlk sihir. Sen zaten çok güzel bir kadınsın. Türkiye’de Fahrettin Aslan’dan kralı bir gazino kiralayamaz. O tarihte nişanlısı Vedat Bey tam 30 Trilyon para ile bir aylığına kapattırdı. Pınar Eliçe için hala gazino kapatılır yalnız. Bunun da altını çiziyorum.” derken Nihat Doğan “Pınar Eliçe kendisiyle ters düştü. Biraz önce Petek ile ilgili ‘Petek bir erkek tarafından öne sürüldü ve o erkek olmasaydı Petek olmazdı’ dedi ama sende Pınar’ı ağır bir itham altında bırakıyorsun” diye yorum yaptı.
Seyhan Soylu “Önce çuvaldızı kendimize batırmamız lazım. Bana gönül koyma”
Mazhar Alanson’un 3 Mart 2019’da Şef Turhan Yükseler yönetiminde Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası ile verdiği “Mazhar Senfoni” konseri albüm oldu.
(DEVAMI...)
Belçika’da yaşayan usta Müzik adamı Las Nida, tekli şarkısı “Belam” ile müzik severlerle buluştu. Başarılı yorumcu Las Nida, reggeaton tarzındaki eserinin söz ve müziği kendisine ait olmasının yanında eserin aranjör koltuğunda da kendisi oturdu.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Las Vegas’ta gerçekleştirilen sade düğünlerinin ardından ailelerin ve arkadaşlarının katılımıyla yeni bir tören düzenleyecekleri öne sürüldü. Daha doğrusu törenler. Çünkü ünlü çift prova yemeği, düğün ve piknikten oluşan 3 günlük bir program hazırlamış.
(DEVAMI...)
MFÖ uzun bir aradan sonra tam kadro olarak ilk kez Kuruçeşme Açıkhava’da konser verdi. Türkiye’nin efsane müzik grubu MFÖ, bir süredir tedavisi devam eden Özkan Uğur’un sahnelere dönmesiyle uzun zaman sonra ilk kez tam kadro olarak Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu.
(DEVAMI...)
Bugün 3. defa nikah masasına oturacak olan Petek Dinçöz, dün akşam kına gecesi yaptı. Yakın arkadaşlarını çağırdığı gecede kurtlarını döktü.
(DEVAMI...)
Yeni şarkısı ‘Leyla’ ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Volkan Konak, önceki akşam Kıbrıs Merit Royal Diamond Hotel’de sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Konak, meslektaşı Demet Akalın’ın sahnede garsonun başından aşağı şampanya dökmesi ve rapçi Murda’ya sahnede para atılmasının hatırlatılması üzerine konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte detaylar...
(DEVAMI...)
Sitede kullanılan materyallerin büyük bölümü genel kullanıma
sunulmuş internet sitelerinden temin edilmiş olup burada yayınlanmasından
herhangi bir ticari amaç güdülmemektedir. Bunlar üzerinde hak iddia ediyor
ve telif talebinde bulunuyorsanız, siteden çıkarılması veya link verilmesi
için lütfen bizimle bağlantı kurunuz.