Çocukluğundan beri iç içe olduğu müzikle tutkusunu birleştiren Gözde Sucu, tesadüflerle çıktığı müzik yolculuğunda ilk teklisi ‘Taze Bitti’yi yayınlama heyecanını yaşıyor.
Gözde Sucu, 2021 yılında Şan Hocası Süheyla Yengi ile yollarının kesişmesi ve hiçbir zaman rafa kaldırmadığı müzik hayalleri için kızıyla birlikte şan dersleri almaya başlamıştı.
“Eşime, çocuklarıma, aileme bir anı bırakmalıyım” diye yola çıkan Sucu, Minik Serçe’den iki parça aldı. Şarkı sözlerinin günümüz ilişkilerine gönderme yaptığını söyleyen Sucu, “Şarkı sözlerini ilk okuduğumda beni çok etkiledi. Günümüzde yaşanan birçok sahte ilişkiyi temsil ettiğini düşünüyorum. Her ilişki fedakarlık ister ama bir yere kadar.” dedi.
Düzenlemesini Okay Barış’ın üstlendiği şarkının gitarları Caner Güneysu tarafından çalındı. Mixte Murat Bulut, masteringte ise Çağlar Türkmen imzası bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Yusuf Akbal’ın bulunduğu Klibin yapımı Murat Dalkılıç’ın şirketi GİG production tarafından gerçekleştirildi.
Gözde Sucu “Taze Bitti” isimli ilk tekli albümü ile Yaşar Kekeva Plakçılık etiketi ile Net D ve tüm digital platformlardaki yerini aldı.
Dün akşam Antalya Kültür Yolu Festivali kapsamında konser veren Oğuzhan Koç arka arkaya çıkardığı single’larla üretken bir dönem yaşıyor. Şarkılarını kendisi yazan Koç arkadaşlarına da parça hediye ettiğini söyledi.
(DEVAMI...)
Depremde 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nın yıkılmasına neden olan Kervan Pastanesi’nin firari sahiplerinin avukatı iddialara göre Ersan Şen oldu. Sosyal medyada büyük tepki çeken Şen’e Oğuzhan Uğur da sert çıktı.
(DEVAMI...)
İbrahim Erkal “Hürmet” albümünden peş peşe yepyeni tekliler müzikseverlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor. Kasım ayıda Türk pop müziğinin en başarılı müzisyen, şark yazarı ve yorumcularından, Yaşar, “Dönemem” şarkısı ile dinleyicisini selamladı
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...'na tıklayınız!
Sabırsızlıkla beklenen dördüncü stüdyo albümü ‘Eskisi Gibi Değil’i geçtiğimiz ay yayımlayan Lara Di Lara, 11 Kasım Cumartesi akşamı Zorlu PSM Studio’da gerçekleşen lansman konserinde bir süredir ayrı kaldığı dinleyicileriyle buluştu!
(DEVAMI...)
Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Arzu Tekin’in sorularını yanıtladı. Ferhat Göçer, “Yüzleşme” şarkısının hikâyesini ilk kez Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduğu ‘Arzu ile Devri Âlem’ programında anlattı.
(DEVAMI...)
Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçırdıkları gerekçesiyle tutuklanan Dilan Polat’ın şarkısı “Enercii” 100 milyon rakamına ulaşarak rekor kırdı.
(DEVAMI...)
Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan 20124 Grammy ödülleri için adaylar belli oldu. Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Miley Cyrus, ve Billie Eilish’in adaylar arasında yer aldığı listede dokuz adaylıkla SZA öne çıktı.
(DEVAMI...)
Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 50. Anaokulunu Hatay İskenderun’da 10 Kasım’da açtı. İnşaat yapımını İsviçre Kreuzlingen Türk Toplumu’nun üstlendiği anaokuluna "Çocuklar Gülsün Diye - 100.YIL Anaokulu" ismi verildi. Dernek Başkanı Gülben Ergen, konuşmasında; "Hatay Atatürk’ün şahsi meselesidir, bizim de şahsi meselemizdir. Ben hayatta olduğum sürece de böyle olacaktır. Depremi unutmayın ve unutturmayın" dedi.
(DEVAMI...)
Yapımı CNS Production ve HM Production’ın üstlendiği Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü sinema perdesine taşıyacak ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filminin teaser’ı ve afişi yayınlandı.
(DEVAMI...)
Serdar Ortaç, müzik dünyasında iz bırakan başarılı kariyeriyle göz doldurmaya devam ediyor. Yeni projesiyle hayranlarını heyecanlandıran Ortaç’ın akustik tınılardan oluşan ikinci albümü “Serdar Ortaç Akustik Vol 2” tüm dijital platformlarda.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Güçlü sesi ve yorumu ile dikkatleri üzerine çeken fantezi müziğin buğulu sesi Ceyhun Damla, dinlemeye doyamayacağımız “Ağlar mıyım? Ağlamam” isimli yeni çalışmasıyla müzik severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Dengin Ceyhan Dünya’da değerli bestelere sahip olan fakat klasik müziğin popüler isimleri arasında yer alamamış 13 farklı kadın bestecinin içinde bulunduğu “Piyano’nun Kadınları” adlı albümünü 17 Kasım’da Babajim İstanbul etiketiyle müzikseverlerle buluşturuyor.
(DEVAMI...)
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde anılıyor. Magazin ve Sanat dünyasının ünlü isimleri de sosyal medya hesapları üzerinden 10 Kasım mesajları paylaştılar.
(DEVAMI...)
Sitede kullanılan materyallerin büyük bölümü genel kullanıma
sunulmuş internet sitelerinden temin edilmiş olup burada yayınlanmasından
herhangi bir ticari amaç güdülmemektedir. Bunlar üzerinde hak iddia ediyor
ve telif talebinde bulunuyorsanız, siteden çıkarılması veya link verilmesi
için lütfen bizimle bağlantı kurunuz.