Hoş Geldin Sevgili Konuk!    [ Müzikli Gezintiler Dileğimizle ...] 30.04.2025

Önceki beğenmeler: 432   
Geri Dön
Geri Dön
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Sitede Ara
Sitede Ara
Top 10 Müzik Listesi
Top 10 Müzik Listesi
Haberler
Haberler
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Takvimi
S.S.S
S.S.S

Sagopa Kajmer İle Cübbeli Ahmet Arasında Ne Geçti?


Tarih: 21.12.2022 Saat: 13:30 Gönderen: mhakkiguvenc

Haberler Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bir dönem cemaatinde yer alan rapçi Sagopa Kajmer’den özür diledi. Ünlü, yayınladığı videoda, “Tamire kalktık ama tamir edemedik. Kabul etmedi” dedi.

YouTube’daki Cübbeli Ahmet Hoca kanalında gençlerden gelen soruları yanıtlayan ve Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, ünlü rapçi Sagopa Kajmer ile ilgili gelen bir soruya dikkat çeken cevaplar verdi.

Çok sayıda rap şarkısıyla tanınan ve yıllardır müzik piyasası içerisinde olan Sagopa Kajmer’le aralarında yaşananları anlatan Cübbeli Ahmet Hoca, ünlü rapçi hakkında şok sözler söyledi.

Programda Cübbeli Ahmet Hoca’ya bir kişinin “Biz şarkılarını çok dinliyorduk bir ara. Hocamla da yakın arkadaşlardı evvelden. Fakat sonradan ne olduysa bilinçsizliğe doğru kaydığını söyledi. Sagopa Kajmer ile hocanın arasındaki diyalog neydi? Bu süreçte gidişatında bir bilgisi var mı? Hocam bu konu hakkında daha evvel de pek konuşmadı” şeklinde soru sorduğu belirtildi.

Cübbeli Ahmet Hoca bu soruya cevap olarak “O kardeş geldi, gitti. Ailecek evine de gittik, geldik. Bayağı bir muhabbet hasıl oldu. Hatta Risalei Kudsiyye’den şarkı yaptı. Fakat sonra bizim de kabahatimiz şöyle olabilir; bir kere bizi görmeye geldi. O arada üst kattaydım ben. Aşağıdaki bazı arkadaşlar ‘müsait değil’ gibi bir şeyler mi demişler.

Veyahut ben o arada çok büyük bir olaylar mı vardı, ciddi bir konu mu vardı, ‘müsait değilim’ gibi bir şey mi dedim o duydu, bilmiyorum. Aklımda böyle bir şey var, en azından 12-13 senelik iş. O da hassas bir yapıya sahip olabilir. Bir darılma durumu oldu.”
dedi.

Olayın sonrasını anlatan Cübbeli Ahmet Hoca “Biz onu sonra tamire kalktık ama tamir edemedik. O kabul etmedi özrümüzü. Böyle bir şey oldu. Ama biz onun aleyhine bir şey konuşmadık.” ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca devamında “Ama benim hakkımda, biz onunla arkadaşlık ettik, gittik geldik, 3-5-10 özel muhabbetimiz oldu, ‘O bana iyi ahlaklı davranmadı’ diye benim hakkımda bir şeyi varsa, şahsım adına ben özür de dilerim, hakkımı da helal ederim. Benim aleyhime konuştuysa da hakkımı helal ederim. Ben bunu gündem yapmadım ve yapmam.” şeklinde konuştu.

Kaynak: www.magazinkolik.com - 21.12.2022

click İlişkili        click Bunu oyla        click Paylaş
Sagopa Kajmer İle Cübbeli Ahmet Arasında Ne Geçti? | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Facebook'tan Yorum Ekleyin!

Yorum:


 Geri dön!

Cübbeli Ahmet İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 14.12.2024->Seren Serengil: “Cüppeli Ahmet’in Koruması Beni Öldürmeye Çalıştı!”

 21.12.2022->Sagopa Kajmer İle Cübbeli Ahmet Arasında Ne Geçti?

 19.03.2022->Çelik’ten Mayolu Fotoğraf İsyanı: “Delirdiniz Ulan!”

 19.02.2022->Tarkan’ın “Geççek” Şarkısı Dünyada 2 Numara Oldu

 29.08.2019->Ahmet Hakan Uyardı, Ömür Gedik Geri Adım Attı!

 27.11.2018->Akrabalıkları Yeniden Gündemde

 15.02.2014->Cübbeli Ahmet Hoca’dan Ferhat Göçer’e: “Cehennem’i Görse Kaçacak Delik Arar!”


Sagopa Kajmer İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 12.12.2024->Kamuran Akkor ve Sagopa Kajmer’den Düet! “Bir Ateşe Attın Beni”

 01.11.2024->Cem Adrian’ın 20. Yılına Özel, 80 Eserini 92 Değerli Sanatçının Seslendirdiği Track Albüm “Mücevher” Yayında!

 20.06.2024->Halikarnassos, Kenan Doğulu Konseriyle Açıldı!

 04.09.2023->Zeytinli Rock Festivali’nde Yıldızlar Geçidi

 16.08.2023->Zeytinli Rock Festivali 31 Ağustos'ta Başlıyor!

 27.07.2023->Müziğe Bir Darbe De Sinop’tan...

 21.12.2022->Sagopa Kajmer İle Cübbeli Ahmet Arasında Ne Geçti?

 21.09.2022->Ödül Gecesi Öncesi Son Oylama! ‘Yılın En İyileri’ İçin Heyecan Dorukta

 29.08.2022->İptal Edilen Konserlere Bir Yenisi Daha Eklendi

 01.07.2022->Ceza ile Sagopa Kajmer Barıştı Mı?



Sonraki Sonuçlar


 DİĞER HABERLER

< 1 2  3  ...   En Son Sayfa


Öne Çıkan Haber: 10 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park’ta Baharın Gelişini Kutlayacağımız “+1 Sunar: İstanbul’da Bahar” İçin Geri Sayım Başladı!
Haberler Levent Yüksel, Yeni Türkü, Turkish Kebap Ve Ahırkapı Roman Orkestrası, “+1 Sunar: İstanbul’da Bahar” Kapsamında 10 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park’ta! (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 4548 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 28.04.2025 Saat: 10:03 (159 okuma)

Barış Çevik Ve Buğra Alp’ten Yeni Single: ’’ Senin Yüzünden’’
Haberler Barış Çevik ve Buğra Alp, duygusal derinliğiyle öne çıkan yeni single çalışmaları Senin Yüzünden’i müzikseverlerle buluşturuyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1431 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 23:59 (68 okuma)

Mehmet Akif Tuna’dan Yeni Single: “Eksenimde”
Haberler Başarılı sanatçı Mehmet Akif Tuna, “Eksenimde” adlı yeni single’ını müzikseverlerle buluşturdu (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1505 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 23:22 (39 okuma)

Murda’dan Çarpıcı Yeni Şarkı: “Melek V Şeytan”
Haberler Rap müziğin başarılı temsilcilerinden Murda, merakla beklenen yeni şarkısı “Melek V Şeytan” ile müzikseverlerle buluştu. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1405 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 23:16 (47 okuma)

Fikri Karayel’den Yeni Tekli: “Aşk Değil Hatıra Zorlar”
Haberler Alternatif müziğin güçlü sesi Fikri Karayel, “Aşk Değil Hatıra Zorlar” adlı yepyeni teklisini DokuzSekiz Müzik etiketiyle dinleyiciyle buluşturdu. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2008 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 23:07 (60 okuma)

Soner Avcu’dan Bir Harun Kolçak Klasiği: Yıllar’’
Haberler Alternatif pop müziğin dikkat çeken isimlerinden Soner Avcu, üretken müzikal yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Sanatçı, bu kez Türk pop müziğinin efsanevi isimlerinden Harun Kolçak’ın unutulmaz parçası ‘Yıllar’ı yeniden yorumluyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2016 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 22:58 (41 okuma)

Öne Çıkan Haber: Zeyysıla’dan Duygulara Not Düşen Yeni Single: “Not Aldım”
Haberler Zeyysıla, yeni single çalışması “Not Aldım” ile müzik dünyasına güçlü bir dönüş yaptı! (DEVAMI...)

Not: Audio Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1563 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 20:19 (51 okuma)

Öne Çıkan Haber: Beş Şarkı, İki Klip, Bir Yolculuk: “Bumerang” Yayında!
Haberler Türk müziğinin kendine has yorumcusu ve üretken ismi Şerif Kayran, yeni maxi single çalışması “Bumerang” ile dinleyiciyle buluşuyor. (DEVAMI...)

Not: Lirik Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2474 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 20:19 (49 okuma)

Bülent Serttaş’n Yeni Teklisi “Ey Gönül” Yayında!
Haberler Fantezi müziğin sevilen ve güçlü sesi Bülent Serttaş fotograf çekiminin back stage görüntüleri eşliğinde klibini geçtiğimiz geçen hafta çıkardığı yeni teklisi “Ey Gönül” müzik severlerin beğenisini kazandı. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1680 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 20:00 (55 okuma)

Merve Demir’den Yeni Şarkı: “İpek Sicim”
Haberler Sözü ve Müziği Zeki Güner’e ait olan şarkı Hall Production etiketiyle yayında... (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1622 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 18:41 (44 okuma)

Soner Arıca’dan Yeni Tekli: “Kelepçe”
Haberler Soner Arıca sözleri ve müziği kendine ait olan “Kelepçe” isimli yeni single’ını bugün yayınladı. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1617 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 18:21 (39 okuma)

Tuğba Yurt İle Çok Özel!
Haberler Tuğba Yurt, “Bu Son Olacak” isimli yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 5824 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 18:18 (37 okuma)

Selin ve Sertab Erener’den Ortak Proje!
Haberler Sertab Erener ve Selin, merakla beklenen ilk ortak çalışmalarını hayranlarıyla buluşturdu. Konserlerinde yeni bir teklinin geleceğini duyuran ikili, “Son Damla” düetiyle baharı karşılıyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2949 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 18:15 (47 okuma)

Haktan ve Duygu Kutlu’dan Düet Sürprizi!
Haberler Haktan ve Duygu Kutlu, yeni single’ları ‘Hurda’yı müzikseverlerin beğenisine sundu. “Hurda”, aşkın yıpratan, tüketen ama bir türlü vazgeçilemeyen hâline ışık tutuyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1536 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 17:51 (61 okuma)

Karaf’tan Yeni Tekli “Senin İçin”
Haberler Modern arabeskin yeni sesi Karaf, ikinci teklisi “Senin İçin” ile bir kez daha kalplere dokunmaya hazırlanıyor! (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1594 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 25.04.2025 Saat: 17:48 (41 okuma)


< 1 2  3  ...   En Son Sayfa

News ©