Bülent Ersoy’un KKTC’ye konsere giden ve PCR testleri sahte çıktığı için bir ay otelde, bir ay cezaevinde tutuklu kalan 21 kişilik orkestrasından davulcu Ahmet İzgi, yaz sezonunda çalışamadığı için Ersoy ve menajerine tazminat davası açtı. Dava kapsamında tanık dinlendi.
Bülent Ersoy’un orkestrası 28 Ağustos 2021’de KKTC’ye girişte, otelin temin ettiği sahte PCR testleriyle yakalanmıştı. Polis gözetiminde sahneye çıkan ve ardından yargılanan orkestra üyeleri, bir ay otelde mahsur kaldıktan sonra mahkemeye çıkarılmıştı.
Tüm orkestra ekibi bir ay Lefkoşa Cezaevi’nde kalmıştı.
Tahliye edildikten sonra ülkeye dönen orkestra ekibinden davulcu Ahmet İzgi, ‘”Bülent Hanım bize hiç yardım etmedi’” demişti.
İzgi, en yoğun sezonda Kıbrıs’ta mahsur kaldığını bu nedenle maddi zararının büyük ölçüde olduğunu belirterek Bülent Ersoy ve menajer Haluk Şentürk’e tazminat davası dava açtı.
TANIK DİNLENDİ
İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada Ahmet İzgi 100 bin lira manevi, bin lira maddi tazminat istedi.
Duruşmaya davacı Ahmet İzgi ve taraf avukatları katıldı. Dava kapsamında orkestrada yer alan ve Kıbrıs’taki süreçte bulunan Birsen Şirin tanık olarak dinlendi.
Şirin, Kıbrıs’taki konsere gitmeden önce otelin personelinin giriş belgesini ofise yolladığı, menajer Haluk Şentürk’ün belgeyi kendilerine yolladığını belirterek “Bu yazılanın PCR testi olduğunu bilmiyorduk. Barkod okunduğunda PCR testi olduğunu öğrendik. Kıbrıs’a indiğimizde 5-6 kişi havaalanından çıkıp otele gittik. Sonra tekrar havaalanına gitmemizi söylediler” dedi.
Orijinal Kaynak: sözcü.com.tr (Hayati Arıgan - Ali Selim Yamanlı)
“BİZİ DEPORT ETMEYİP KONSERE ÇIKARDILAR”
Orkestra ekibi olarak 21 kişi olduklarını söyleyen Birsen Şirin ifadesinde şunları anlattı:
“Olay neticesinde bir ay otelde, bir ay cezaevinde kaldık. Havaalanında tespit edildikten sonra bizi deport etmeyip konsere çıkardılar. Otel görevlileri her şeyin hallolduğunu söylemişlerdi.
Ertesi sabah 07.0’de mahkemeye çıkacağımızı öğrendik. Otel tarafından ödenen kefaletle serbest bırakıldık. Konserde Bülent Hanım problemin hallolduğunu düşündüğü için normaldi.
Eğlendirdi, güldü, hakaretini duymadım. Bu süreçte Haluk Bey ailelere iki defa 5’er bin lira ödeme yaptı. Bülent Hanım iki gün öncesinde gittiği için PCR testinin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Otel bize burada kaldığımız süreç için 5’er bin dolar ödeme yapacaklarını söyledi ama yapmadı.”
Birbirinden değerli sanatçıları müzikseverler ile buluşturmaya devam eden Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, pop müziğin yıldız ismi Bengü’yü ilk kez sahnesinde ağırladı.
(DEVAMI...)
Bir çok ünlü sanatçı ile çalışan müzisyen Tankut Alacalı sahnede beyin kanaması geçirdi. Haberi duyuran ünlü sanatçı Suavi çok üzgün olduğunu söyledi.
(DEVAMI...)
Klip çekimi için gittiği Fas’ta aşık olduğu genç oyuncunun ertesi gün iş için başka bir ülkeye gittiğini öğrenince hayal kırıklığı yaşayan Gizem “‘Kalmam’ derken yine evde kaldım” dedi.
(DEVAMI...)
İbrahim Erkal “Hürmet” albümünden peş peşe yepyeni tekliler sürpriz sanatçılarla her hafta müzikseverlerin beğenisine yaz boyunca sunulmaya devam ediyor.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy, Kuruçeşme konserinin ardından Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Gazeteci Olcay Ünal Sert’e konuştu. Süperstar Ajda Pekkan’a övgüler yağdıran Diva, bazı sanatçıların soyunarak dikkat çektiğini belirtti. Konserinde uzun kuyruklar oluştuğunu belirten sanatçı samimi açıklamalar yaptı.
(DEVAMI...)
Türk pop müziğinin en önemli yorumcu ve kadın şarkı yazarlarından Göksel, 25 Ağustos Cuma akşamı Sümela Kültür Yolu Festivali kapsamında Trabzon'da hayranları ile buluştu.
(DEVAMI...)
Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam romantik aşk şarkılarının sevilen ismi Gökhan Türkmen’i ağırladı. Dinleyicisiyle boğazın ışıltılı görüntüsü altında üçüncü kez buluşan ünlü sanatçı, romantizm rüzgarları estirdi.
(DEVAMI...)
Kırgızistan’da düzenlenen ve ağırlıklı olarak Türk Cumhuriyetlerinin katıldığı Meykin Asya Uluslararası Müzik Yarışması’nda jürinin puanlamasına göre birinci çıkan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adına yarışmaya katılan Begüm Tekakpınar’a diplomatik nedenlerle bir ülke olmadığı gerekçesiyle birincilik ödülü verilmek istenmedi.
(DEVAMI...)
Eşsiz müzik tarzı ve Türkçe ile İngilizce’yi harmanladığı besteleriyle dünya listelerine giren Bade, yeni şarkısı “Göçebe” ile özgürlük hissini harekete geçiriyor.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
İbrahim Tatlıses’in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak Tatlıses mavi yolculuğa çıktı. Özel yat ile mavi yolculuğa çıkan Tatlıses’e eşi Levent Dörter’in eşlik etmemesi dikkat çekti.
(DEVAMI...)
Cansever, yıllardır dillere pelesenk olan eserlerinden sonra birçok usta ismin de seslendirdiği “Benim Hayatım” ile karşımıza çıkıyor. Kayıp Şair de etkileyici sesiyle hayat verdiği şiir ile eşlik ediyor.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Ömür Gedik, sosyal medya hesabından anneanne olduğunu duyurdu. Kızı Tayga Gedik’in hastane odasından, “Hoşgeldin Poyraz” notuyla paylaşım yaptı.
(DEVAMI...)
Sitede kullanılan materyallerin büyük bölümü genel kullanıma
sunulmuş internet sitelerinden temin edilmiş olup burada yayınlanmasından
herhangi bir ticari amaç güdülmemektedir. Bunlar üzerinde hak iddia ediyor
ve telif talebinde bulunuyorsanız, siteden çıkarılması veya link verilmesi
için lütfen bizimle bağlantı kurunuz.