Hoş Geldin Sevgili Konuk!    [ Müzikli Gezintiler Dileğimizle ...] 15.05.2025

Önceki beğenmeler: 432   
Geri Dön
Geri Dön
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Sitede Ara
Sitede Ara
Top 10 Müzik Listesi
Top 10 Müzik Listesi
Haberler
Haberler
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Takvimi
S.S.S
S.S.S

Melek Mosso: “Nazardan Çok Korkuyorum!”


Tarih: 02.07.2023 Saat: 19:45 Gönderen: mhakkiguvenc

Haberler Yaz sezonunun açılmasıyla konserden konsere koşan Melek Mosso’nun kalçasına estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı son konserinden transparan elbisesiyle hayran bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde ödül konuşmasından dolayı konserleri iptal edilen ancak daha sonra sarf ettiği sözler için özür dileyen Melek Mosso, konser maratonuna hız verdi. Son konserinde transparan elbise tercih eden Mosso’nun değişen tarzı da dikkat çekti. KIVRIMLARINI SERGİLEDİ Daha önce, dolgun bir kalça görünümüne sahip olmak için bıçak altına yattığı konuşulan ünlü şarkıcı cesur tercihiyle kıvrımlarını sergiledi.

“YORGUNLUĞUMU SİLMEK İÇİN UFAK TEFEK ŞEYLER YAPTIRIYORUM” Daha önce estetik hakkında konuşan Melek Mosso, dişlerini sıktığı için çene estetiği yaptırdığını söyleyerek “Yorgunluğumu silmek için ufak tefek şeyler yaptırıyorum. Bırakın da yaptırayım, 35 yaşındayım” demişti.

KKTC’deki Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı “Herkese güzel, sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum. Bayramda harçlık alamadım ama harçlık verdim. Bu arada benim destek olduğum öğrencilerim var. Uzaktan eğitim sürecinde çoğu kişi bursları kesmiş. Ben çocuklarımın burslarını kesmedim. Onlara her zaman destek olmaya devam ediyorum. Ben gücüm yettiğince elimden geleni yapıyorum. Annem sağolsun yardımcı oluyor bu konuda, burs ihtiyacı olan öğrencileri bulmam konusunda. Bana da gençliğimde Denizlili bir iş insanının bana burs verdiğini biliyorum. Çok yardımı olmuştu ve çok değerliydi benim için.” dedi.

Muhabirlerin “Son yıllarda kıyafet konusunda üzerinize çok katıyorsunuz.” yönündeki iltifatına şarkıcı “Sahne bizim kendimizi gösterdiğimiz ve sevenlerimizle bir araya geldiğimiz bir yer. En güzel halim neyse onu göstermek istiyorum.” diyerek cevap verdi.

2021 yılından bu yana aşk yaşadığı sevgilisi Serkan Sağdıç ile evlilik planları yapan Melek Mosso “Ekim ayında düğünümüzü yapmak istiyoruz. Aile arasında, çok gösterişli olmayan bir düğün olmasını istiyorum. Düğün gibi değil de parti gibi olsun istiyorum. Düğünümde kimseyi eğlendirmek istemiyorum daha çok kendim eğlenmek istiyorum.” diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

Evlilik teklifini kendi aralarında geçiştirdiklerini ama sevgilisi Serkan Sağdıç’ın evlilik teklifi konusunda kendisine daha gösterişli bir teklif yapmak istediğini söyleyen şarkıcı “Nazara çok inanıyorum, ne zaman bir şey paylaşsak bir yerlerimizde bir şeyler çıkıyor. Ondan dolayı çok göz önünde ve gösterişli olmasını istemiyorum özelimizin.” dedi.

Yakın zamanda single çıkartacağını söyleyen şarkıcı, bunların dışında Azer Bülbül’ün “Üzülmedim ki” adlı eserini seslendireceğini de sözlerine ekledi. Kaynak: www.magazinkolik.com - 02.07.2023

click İlişkili        click Bunu oyla        click Paylaş
Melek Mosso: “Nazardan Çok Korkuyorum!” | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Facebook'tan Yorum Ekleyin!

Yorum:


 Geri dön!

Melek Mosso İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 06.05.2025->Naci Eray: “Yazın, Besteleyelim, Paylaşalım!”

 25.04.2025->Melek Mosso’dan Canı Yanan Herkes İçin Yeni Şarkı “Canım Acıyor”

 10.04.2025->Melek Mosso’nun Kod Adı “Traktör”!

 15.03.2025->Melek Mosso Makyajsız Tatil Pozuna Gelen Yorumlara İsyan Etti!

 11.03.2025->Melek Mosso’nun Uzak Doğu Tatilinde Alerji Sıkıntısı!

 21.02.2025->Melek Mosso’dan Yeni Hit: “Aşkın Adı”

 14.02.2025->Melek Mosso: “Mutluyuz!”

 11.12.2024->Şarkıcı Melek Mosso’dan Şaşırtan Ayrılık Açıklaması!

 10.12.2024->Genco Arı “Prodüktör” Albümünün Yeni Teklisi Melek Mosso’dan “Ufak Ufak”

 04.12.2024->Melek Mosso Ve Serkan Sağdıç Krizi Aştı! Birbirlerini Yeniden Takibe Aldılar



Sonraki Sonuçlar


 DİĞER HABERLER

< 1 2  3  ...   En Son Sayfa


Öne Çıkan Haber: Reynmen 13 Kasım’ta Pendik’te
Haberler Homm Life’ta 13 Mayıs akşamı Reynmen konseri ile unutulmaz bir geceye tanıklık edilecek. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3028 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 09.05.2025 Saat: 16:56 (63 okuma)

Öne Çıkan Haber: İstanbul’a Özel Proje Albüm Yayımda
Haberler Müzik sektörünün öncülerinden yeni nesil yapım şirketi 22 Music Entertainment konsept albümler yayımlamaya devam ediyor. Hip-hop dünyasının parlayan ismi Koz’un merakla beklenen yeni albümü “İstanbul” tüm dijital platformlarından bir hafta önce sadece Tiktok’a özel yayımlandı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1603 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 09.05.2025 Saat: 09:20 (50 okuma)

Baha’dan Anneler Günü İçin Özel Şarkı!
Haberler Baha’nın “Anneler Günü” için özel olarak hazırlamış olduğu, sözü ve müziği Dr. Serhan Kurtulmuş’a ait “Annem” isimli şarkısı Deka Müzik yapım etiketi yayında. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1664 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.05.2025 Saat: 23:47 (38 okuma)

Gülden Karaböcek’ten Yazılı Açıklama: “Herşeye Rağmen...”
Haberler Gülden Karaböcek, Neşe Karaböcek’in ‘İşte Benim Masalım’ kitabında yaptığı açıklamaların ardından konuyla ilgili suçlama ve eleştirilere yanıt verdi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 4722 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.05.2025 Saat: 22:04 (40 okuma)

Maral, Yeni Şarkısına Londra’da Klip Çekti!
Haberler Sevilen sanatçı Maral’ın yeni şarkısı “Maralım” piyasaya çıktı. Söz ve müziği Alaaddin Ergün’e ait şarkının aranjesi ise usta isim Esad Fidan imzası taşıyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1410 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.05.2025 Saat: 20:02 (39 okuma)

Serhat Mardin’e Ustalardan Destek
Haberler Katıldığı müzik yarışmasından sonra sahnelerde boy göstermeye başlayan Serhat Mardin ağır ve emin adımlarla zirve basamaklarını tırmanıyor. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2672 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.05.2025 Saat: 18:55 (40 okuma)

Hadise: “Herşeyime Laf Ediyorlar, Ben Buyum!”
Haberler Magazin dünyasının gözde ismi Hadise, hem özel hayatıyla hem de sahne performanslarıyla gündem yaratmaya devam ediyor. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3027 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.05.2025 Saat: 15:30 (49 okuma)

Fatih Ürek, Sibel Arna’ya Konuştu: İbrahim Tatlıses Beni Rezil Etti
Haberler Gazeteci Sibel Arna’nın Youtube programı ‘Nerede Olursan Ol Rahat Ol’a konuk olan Fatih Ürek dillere pelesenk olan şarkısı ‘Hadi Hadi’ ile ilgili olarak yıllardır şehir efsanesi olarak duyduğumuz İmparator İbrahim Tatlıses’in kendisini tehdit ettiği iddialarına yanıt verdi. (DEVAMI...)

Not: Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 3482 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.05.2025 Saat: 14:30 (47 okuma)

Erzurumlular Vakfı Korosu’ndan Bahar Konseri Coşkusu!
Haberler Erzurumlular Vakfı Korosu, TRT İstanbul Radyosu ses sanatçısı Mehsem Özşimşir’in şefliğinde, Aydın İnanoğlu Konser Salonu’nda kulakların pasını sildi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1928 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.05.2025 Saat: 12:30 (47 okuma)

Bülent Ortaçgil “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar” İle Harbiye’deydi!
Haberler Bu özel gecede Ortaçgil, en özel şarkılarını, güçlü kadın vokallerden Ceylan Ertem, Jehan Barbur, Kalben, Sena Şener ve Şevval Sam ile seslendirdi. Unutulmaz bir gece yaşandı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1927 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.05.2025 Saat: 11:00 (50 okuma)

Öne Çıkan Haber: Sevcan Dalkıran’dan Üç Versiyonluk Müzik Hikayesi
Haberler Güçlü sesi ve özgün tarzıyla dikkat çeken Sevcan Dalkıran, “Yangındım Sana” adlı yeni şarkısıyla müzikseverlerle buluştu. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2816 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.05.2025 Saat: 03:39 (36 okuma)

O Ses Türkiye’ye Damga Vurmuştu! Funda Kayacık, Meğerse Fenomenmiş
Haberler Müzik yarışı O Ses Türkiye, uzun bir ortadan sonra tekrar ekranlarda izleyici ile buluştu. Hadise, Gökhan Özoğuz, Beyazıt Öztürk ve Melike Şahin’in jüriliğini yaptığı programa opera mezunu ve dublaj sanatkarı Funda Kayacık damga vurdu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2466 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.05.2025 Saat: 03:20 (38 okuma)

Lapel Sahne’de Erkan İncesu Rüzgarı Esti
Haberler Parfüm ve kozmetik sektöründeki başarılarıyla tanınan genç girişimci Erkan İncesu, iş dünyasındaki tecrübesini şimdi de sanatla buluşturuyor. Beylikdüzü’nde bulunan L’APPEL Restoran’da sahneye çıkan İncesu, performansıyla izleyenlerden büyük beğeni topladı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2453 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 08.05.2025 Saat: 02:47 (36 okuma)

Peş Peşe Bikinili Pozlarını Paylaştılar: Ünlüler “Summer Is Calling” Akımına Katıldı!
Haberler Havaların ısınmasıyla birlikte aralarında oyuncu ve şarkıcıların bulunduğu Türkiye’nin ünlü güzelleri peş peşe “Summer is calling” şablonuyla geçtiğimiz yazdan kalma fotoğraflarını paylaştı (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3852 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 07.05.2025 Saat: 23:01 (53 okuma)

Farah Zeynep Abdullah ve Asya Alizade’nin Lvbel C5 Çıkışı
Haberler Kliplerinde ve şarkı sözlerinde uyuşturucuya özendirme suçundan tutuklanan ünlü rapçi Lvbel C5’e destekler gelmeye devam ediyor. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2759 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 07.05.2025 Saat: 22:06 (46 okuma)


< 1 2  3  ...   En Son Sayfa

News ©