İbrahim Erkal “Hürmet” albümünün sürprizleri devam ediyor. Sırada Arabesk fantazi müziğin kulvarında öncü isimlerinden Mine Koşan, yıllar sonra “A Bebeğim” ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.
Sözü müziği İbrahim Erkal’a ait şarkı Mine Koşan’ın eşsiz vokali ve yorumu ile yılın en iddialı coverlarından birine dönüştü.
Zamanın ruhunu yakalayan şarkılara imza atan ve 11 Mayıs 2017’de aramızdan ayrılan, arabesk fantezi müziğin en önemli isimlerinden İbrahim Erkal, iki yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalışılan çok özel bir saygı albümüyle anılıyor.
Uzun zamandır yeni bir proje yayınlamayan, Unkapanı’nın en güçlü yapım şirketlerinden Ulus Müzik etiketiyle çıkacak İbrahim Erkal “Hürmet” albüm serisinin prodüktörlüğünü İskender Ulus gerçekleştirdi.
3 bölümden oluşan albümden, kısa aralıklarla, albümde her tarzın en güçlü yorumcularının yeniden hayat verdiği şarkılar dinleyicinin beğenisine üçlü gruplar halinde her ay sunulmaya devam ediyor.
İşte klip:
Müzik sektörünün öncülerinden yeni nesil yapım şirketi 22 Music Entertainment konsept albümler yayımlamaya devam ediyor. Hip-hop dünyasının parlayan ismi Koz’un merakla beklenen yeni albümü “İstanbul” tüm dijital platformlarından bir hafta önce sadece Tiktok’a özel yayımlandı.
(DEVAMI...)
Baha’nın “Anneler Günü” için özel olarak hazırlamış olduğu, sözü ve müziği Dr. Serhan Kurtulmuş’a ait “Annem” isimli şarkısı Deka Müzik yapım etiketi yayında.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Gülden Karaböcek, Neşe Karaböcek’in ‘İşte Benim Masalım’ kitabında yaptığı açıklamaların ardından konuyla ilgili suçlama ve eleştirilere yanıt verdi.
(DEVAMI...)
Sevilen sanatçı Maral’ın yeni şarkısı “Maralım” piyasaya çıktı. Söz ve müziği Alaaddin Ergün’e ait şarkının aranjesi ise usta isim Esad Fidan imzası taşıyor.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Katıldığı müzik yarışmasından sonra sahnelerde boy göstermeye başlayan Serhat Mardin ağır ve emin adımlarla zirve basamaklarını tırmanıyor.
(DEVAMI...)
Gazeteci Sibel Arna’nın Youtube programı ‘Nerede Olursan Ol Rahat Ol’a konuk olan Fatih Ürek dillere pelesenk olan şarkısı ‘Hadi Hadi’ ile ilgili olarak yıllardır şehir efsanesi olarak duyduğumuz İmparator İbrahim Tatlıses’in kendisini tehdit ettiği iddialarına yanıt verdi.
(DEVAMI...)
Not: Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Erzurumlular Vakfı Korosu, TRT İstanbul Radyosu ses sanatçısı Mehsem Özşimşir’in şefliğinde, Aydın İnanoğlu Konser Salonu’nda kulakların pasını sildi.
(DEVAMI...)
Bu özel gecede Ortaçgil, en özel şarkılarını, güçlü kadın vokallerden Ceylan Ertem, Jehan Barbur, Kalben, Sena Şener ve Şevval Sam ile seslendirdi. Unutulmaz bir gece yaşandı.
(DEVAMI...)
Müzik yarışı O Ses Türkiye, uzun bir ortadan sonra tekrar ekranlarda izleyici ile buluştu. Hadise, Gökhan Özoğuz, Beyazıt Öztürk ve Melike Şahin’in jüriliğini yaptığı programa opera mezunu ve dublaj sanatkarı Funda Kayacık damga vurdu.
(DEVAMI...)
Parfüm ve kozmetik sektöründeki başarılarıyla tanınan genç girişimci Erkan İncesu, iş dünyasındaki tecrübesini şimdi de sanatla buluşturuyor. Beylikdüzü’nde bulunan L’APPEL Restoran’da sahneye çıkan İncesu, performansıyla izleyenlerden büyük beğeni topladı.
(DEVAMI...)
Havaların ısınmasıyla birlikte aralarında oyuncu ve şarkıcıların bulunduğu Türkiye’nin ünlü güzelleri peş peşe “Summer is calling” şablonuyla geçtiğimiz yazdan kalma fotoğraflarını paylaştı
(DEVAMI...)