“Hüznün Gemileri”, “Son Bir Kez”, “Geliyorum Yar” gibi milyonların diline pelesenk olmuş şarkılarının yanı sıra, Mustafa Ceceli gibi ünlü sanatçılarla yaptığı düet çalışmaları ile müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan Ekin Uzunlar, “Yalanı Yok” isimli yeni şarkısını sevenleriyle buluşturdu.
Kariyerinde bir ilke imza atarak retro müzik ile Karadeniz müziğini birleştiren Uzunlar’ın yeni şarkısına çektiği performans klibinin yönetmenliğini Emrah Özbilen üstlendi.
Sözü ve müziği Mustafa Kalem’e, düzenlemesi Özkan Meydan ve Alican Özbuğutu’ya ait olan şarkı Retro öğelerin yanı sıra felsefi sözleriyle de dikkat çekti. Ekin Uzunlar şarkıda kemençe performansı ile yine müzikal seviyesini ortaya koydu.
Emrah Özbilen Yönetmenliğinde çekilen performans klibinde bir çok mekan kullanılırken, şarkının ruhunu en iyi şekilde yansıtabilecek dekorlar kuruldu. Küçükçekmece’de bir kültür merkezinin yanı sıra bir çok mekanda çekimleri gerçekleştirilen klipte Ekin Uzunlar, su altı sahneleri için kıyafetleriyle havuza girdi.
Yaklaşık bir günde çekimleri tamamlanan klip ile ilgili konuşan sanatçı, “Çok içimize sinen bir klip oldu. Klip için bir çok mekan şarkının ruhuna uygun hale getirildi. Havuz sahneleri biraz yoğun ve zorlayıcıydı. Çekimlerde bir saate yakın soğuk suda kaldım ama sonucu görünce buna değdiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu. Ekin Uzunlar, “Yalanı Yok” ile ilgili ise şöyle dedi: “Kemençem ile birçok tarzda müzik yapıyoruz. Karadeniz enstrümanı olan kemençeyi dünyaya tanıtma hedefinde oldum hep. Bu şarkıda da Retro müzik ile bir Karadeniz enstrümanını harmanladık. Kemençemizle de imzamızı attığımızı düşünüyorum. Çok içimize sinen bir çalışma oldu.”
Ekin Uzunlar’ın “Yalanı Yok” isimli yeni şarkısı DMC Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda…
İşte klip:
Kroşe, albüm çalışmalarını sürdürürken gündeme dair güçlü bir ara ses olarak hazırladığı yeni teklisi ‘Uzaya Köprü’yü On Air Music Co. markasıyla yayımladı.
(DEVAMI...)
Ahmet Selçuk İlkan’ ın solist olarak yer alacağı, T.C. Kültür Bakanlığı iş birliğiyle Kral FM medya sponsorluğunda “Ferdi Tayfur Anısına, ‘HATIRAN YETER’ konseri” 21 Nisan akşamı CSO Ankara Ziraat Bankası Ana salonunda gerçekleşecek.
(DEVAMI...)
Mete Karagöz, çalışmalarıyla ilgili Haber Caddesi.com sitesinden Alper Ergez’in sorularını yanıtladı. Türk müziğinin zirveye oynayan sesi Mete Karagöz, bugüne kadar İbrahim Tatlıses’ten Demet Akalın’a kadar birçok ünlü isimle sahnede buluştu. Şimdi ise müzik dünyasında kendi yolunu çizmeye kararlı.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Karadeniz müziğinin unutulmaz sesi Volkan Konak, aramızdan ayrılmasının ardından hatıralarıyla yaşamaya devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, sanatçının bir zamanlar dile getirdiği arzuyu hayata geçirerek Lara’da açılacak yeni karavan parkına onun isminin verileceği açıklandı.
(DEVAMI...)
Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Tarkan’ın annesi Neşe Tevetoğlu, bugün İstanbul Maltepe Cumhuriyet Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı.
(DEVAMI...)
Türkçe pop müziğin yükselen isimlerinden Ebru Keskin, kendine has tavrı ve güçlü yorumuyla “Aşktan kalanlar” adlı yeni şarkısını dinleyicilerle buluşturuyor.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Tuğba Özay, Meclis’te Yeni Yol Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ, YRP Milletvekili Mehmet Aşıla ve Deva Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün ile birlikte basın toplantısına katıldı.
(DEVAMI...)