Hoş Geldin Sevgili Konuk!    [ Müzikli Gezintiler Dileğimizle ...] 18.02.2025

Önceki beğenmeler: 432   
Geri Dön
Geri Dön
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Sitede Ara
Sitede Ara
Top 10 Müzik Listesi
Top 10 Müzik Listesi
Haberler
Haberler
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Takvimi
S.S.S
S.S.S

Mustafa Keser, İbrahim Tatlıses İçin: “30 Yıldır Aynı Yalanı Söylüyor!”


Tarih: 30.04.2024 Saat: 12:59 Gönderen: mhakkiguvenc

Haberler İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sular durulmuyor. Tatlıses’in “Onu sahneye ilk çıkaran benim” sözlerine yanıt veren Keser, “Bu yalana bir son vermemiz lazım” diyerek sert çıktı.

Başarılı müzisyen Mustafa Keser, geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajda Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses hakkında konuşmuştu. Mustafa Keser, “Orhan Gencebay iyi bir müzisyendir ama iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses Türkiye’nin en lezzetli seslerinden biridir ama hayatımda dinlemedim çünkü kötü okuyor” demişti. “BANA KONUŞAMAZ” Keser’in bu sözlerine çok kızan İbrahim Tatlıses ise “Mustafa Keser’e sorun, onu da sahneye çıkaran kimmiş? Kanal 6’daki ‘İbo Şov’a çıkardım, oradan aldı yürüdü. Bana da zamanında konuşur gibi oldu ama ben önlemimi aldım, konuşamaz. Nankör insanı sevmiyorum” açıklamasıyla gündeme gelmişti. “KÖR OL AMA NANKÖR OLMA” Keser için “Çok iyi bir müzisyendir, onu inkar edemem” diyen Tatlıses, “Ama tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizliktir. Gündemde kalmak istediği için bunları yapıyor. Kişi olarak da haddini bilmeli. Hayatım boyunca nankör olmadım. Kör ol ama nankör olma. Ben nankörleri hayatım boyunca sevmedim” ifadelerini kullanmıştı.

“BU YALANA SON VERMEMİZ LAZIM” Mustafa Keser de Tatlıses’e karşılık verdi. ‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuk olan Keser, “Bunu 30 senedir yapıyor, bu yalana bir son vermemiz lazım” dedi ve ekledi: “1978’de plak yaptım o arada Müzeyyen (Senar) Abla bana ‘Seni gazinoya çıkarsam gelir misin?’ dedi. Pembe Köşk Gazinosu’na solist oldum. İlk profesyonel deneyimim burada başladı. Müzeyyen Abla beni lanse etti. 1987 yılında da beni parlatan bir kaset yaptım: Yeşil Yeşil. Türkiye çapında tanındım. 1995 yılındaki ‘Alo’ programımla da şöhrete eriştim.” Tatlıses’in şovuna 1993 yılında konuk olduğunu açıklayan Keser, “İkinci ya da üçüncü programına Seda Sayan’la birlikte bizi konuk ettiler. Herkesi ben çıkardım, ben çıkardım. Bunun psikolojide adı vardır. Bu yalanı söyleye söyleye kendi de inanmaya başladı beni çıkardığına. Hatta birkaç programına katıldım. Her programda söyleyince asabım bozuldu. Bir programa davet etti, gitmedim. ‘Hastayım’ dedim. Doktor almış yanına, çiçekler falan eve kadar geldi. Sonra hanım, ‘Boş ver buraya kadar gelmiş’ dedi katıldım. Ama yine aynı şeyi yaptı” dedi.

“BEN ONDAN SANATÇI OLARAK 300-500 KAT BÜYÜĞÜM” Mustafa Keser, sözlerini “İbrahim Tatlıses, bir namus ahlak temsilcisi olarak televizyonlardan 30 yıldır millete ders verir. Ama kendi yaşantısına bakarsanız bilmiyorum bir bağdaşma var mı? Saygıdan bahseden arkadaş karşısında çoluk çocuk olmadığının farkında değil. Ben ondan 3-5 yaş büyüğüm ama sanatçı olarak 300-500 kat büyüğüm” diye noktaladı. Kaynak: www.magazinkolik.com - 30.04.2024

click İlişkili        click Bunu oyla        click Paylaş
Mustafa Keser, İbrahim Tatlıses İçin: “30 Yıldır Aynı Yalanı Söylüyor!” | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Facebook'tan Yorum Ekleyin!

Yorum:


 Geri dön!

İbrahim Tatlıses İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 13.02.2025->İbrahim Tatlıses’e Eski Menajeri Şule Yazar’dan Suç Duyurusu; Tehdit, Mobbing, Psikolojik Şiddet!

 28.01.2025->İdo Tatlıses Ve Yasemin Şefkatli’nin İkizleri Bir Yaşına Bastı!

 26.01.2025->İbrahim Tatlıses İmam Nikahı Kıydığı İddia Edildiği Asistanını Paylaştı!

 04.01.2025->Arabeskin Ferdi Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı...

 04.01.2025->Ferdi Tayfur İçin AKM’de Düzenlenen Törene Sevenleri Akın Etti!

 01.01.2025->İbrahim Tatlıses Ve Serdar Ortaç Yeni Yıla Aynı Sahnede Girdi!

 28.12.2024->İbrahim Tatlıses Kebap Diyeti İle Kilo Veriyor!

 24.11.2024->İbrahim Tatlıses’ten Üzen Haber: “Dualarınızı Eksik Etmeyin”

 13.11.2024->“İbrahim Tatlıses Yardımcısı Tuğçe İle Dini Nikah Kıydı” Dedi, Ortalık Karıştı! Küstüğü Dostu Her Şeyi Anlattı

 11.11.2024->İbrahim Tatlıses’e 40 Yıllık Dostu Metin Cantimur’dan Tehdit Gibi Sözler!



Sonraki Sonuçlar

Mustafa Keser İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 21.12.2024->Kahreden Haber, Mustafa Keser Kansere Yakalandı!

 09.10.2024->Mete Karagöz’den Yeni Şarkı “Tam Bir Ay Oldu”

 12.09.2024->Nesli “Anneme Gidiyorum” Dedi, Müzik Dünyasına Geldi!”

 24.06.2024->Koray Avcı İle Mustafa Keser Arasında Selamlaşma Krizi!

 19.05.2024->Mustafa Keser: “Bu İşi Spor Olsun Diye Yapmıyoruz!”

 15.05.2024->Fatih Kısaparmak: “Konserlerime Cebine 20 Tl Koyan Biri Girebilmeli!”

 05.05.2024->İbrahim Tatlıses’ten Ağır Gönderme! Ama Kime?

 30.04.2024->Mustafa Keser, İbrahim Tatlıses İçin: “30 Yıldır Aynı Yalanı Söylüyor!”

 24.04.2024->İbrahim Tatlıses’ten Mustafa Keser’e: “Söyledikleri Hadsizliktir!”

 22.04.2024->Mustafa Keser Ettiği Sözlerle Ortalığı Karıştırdı!



Sonraki Sonuçlar


 DİĞER HABERLER

< 1 2  3  ...   En Son Sayfa


Devir’den “Kalsam Yanında”
Haberler Aşkın en derin acısını ve özlemini anlatan yeni bir şarkı dinleyicilerle buluştu. Devir tarafından söz ve müziği yazılan, alternatif rock türünde sert ve hüzünlü bir tema üzerine inşa edilen “Kalsam Yanında”, duygusal yoğunluğu ve etkileyici düzenlemeleriyle dikkat çekiyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1589 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.02.2025 Saat: 21:04 (30 okuma)

Öne Çıkan Haber: Acun Medya’da Şef, Müzik Masasında Şef
Haberler 2020 yılında Kovid-19 döneminde eğitim hayatına ara vermek zorunda kalan birçok kişi gibi tedavi yani müzik öğrenmek zorunda kaldı. Oğuzhan Keçici, bilinen adıyla KOZ ve ardanın yayımladığı şarkıları ile dikkat çekiyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 3240 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.02.2025 Saat: 19:28 (41 okuma)

Hülya Avşar’dan Mini Etek Şov!
Haberler Yeşilçam dizilerinde güzelliğiyle, sahnelerde ise sesiyle büyüleyen sanatçı Hülya Avşar’ın sahne tarzı sosyal medyada gündem oldu. Avşar’ın yaşıtlarına göre daha enerjik ve fit oluşu çok konuşuldu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1623 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.02.2025 Saat: 18:30 (52 okuma)

Kahtalı Mıçe’yi Son Yolculuğuna Kızları Türkülerle Uğurladı!
Haberler Dün hayatını kaybeden Kahtalı Mıçe için Adıyaman’da cenaze töreni düzenlendi. Kahtalı Mıçe için düzenlenen cenaze törenine binlerce insan katldı. Kahtalı Mıçe’nin kızları Berivan Taner ve Venda Altuntaş, babalarını türkü söyleyerek uğurladı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2314 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.02.2025 Saat: 17:31 (38 okuma)

Dedeemcee’den Yeni Tekli: “Yalan Gözler”
Haberler Türk rap müziğinin güçlü seslerinden Dedeemcee, dinleyicilerini derinden etkileyecek yeni şarkısı “Yalan Gözler” ile listeleri sallamaya geliyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1621 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.02.2025 Saat: 16:49 (34 okuma)

İsmail Özkan’dan “Asi Gönlüm”
Haberler Başarılı sanatçı İsmail Özkan, yeni şarkısı “Asi Gönlüm” ile müzikseverlerle buluştu. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1443 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.02.2025 Saat: 16:31 (33 okuma)

Ercan Arda’dan Bir Sezen Aksu Klasiği “Hata”
Haberler Fantezi müziğin sevilen ismi Ercan Arda, söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan “Hata” adlı eserle müzikseverlerle buluşuyor. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1347 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.02.2025 Saat: 16:21 (31 okuma)

Safiye Doğanay’ın Zirve Dağı
Haberler Usta yorumcu Safiye Doğanay, arka arkaya çıkardığı tekli çalışmalar ile sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Şeker Müzik logosu altında ve söz, müzik Safiye Doğanay imzası taşıyan, aranjörlüğünü Suat Sakarya’nın yaptığı “Zirve Dağım” isimli eserini müzik severlerle buluşturdu. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1813 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.02.2025 Saat: 16:18 (32 okuma)

Öne Çıkan Haber: Melis Kar: “Ben Pop Artistiyim”
Haberler O müzik hayatını istediği noktaya taşıyabilmek için deyim yerindeyse gecesini gündüzüne kattı. Önce kendi grubunu kurdu, sonra müzikallerde sahne aldı, yarışmalarda ter döktü ve azmin sonucunda hedefi 12’den vurdu ünlü sanatçı Melis Kar... (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 5173 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 16.02.2025 Saat: 14:37 (55 okuma)

Deniz Seki’den ‘Sevgili’ İtirafı: “5 Yıldır Birlikteyiz!”
Haberler Deniz Seki özel hayatıyla ilgili konuştu. Şarkıcı, “Benim bir erkek arkadaşım var beş yıldır birlikteyiz” dedi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1205 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.02.2025 Saat: 23:32 (41 okuma)

Selçuk Balcı’dan Duygusal Bir Şarkı: “Yükleme Sırtıma Dünyayı”
Haberler Türk Halk müziğinin sevilen ismi Selçuk Balcı, yeni şarkısı “Yükleme Sırtıma Dünyayı” ile dinleyicileriyle buluştu. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1710 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.02.2025 Saat: 20:43 (32 okuma)

Gülben Ergen’den Sevgililer Günü İtirafı: “Kalbim Nasır Tuttu”
Haberler Gülben Ergen, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Grand Harilton İstanbul’da sahne aldı. FA Organizasyon’dan Arda Sohtaoğlu ve Grand Harilton Hotel Genel Müdürü Gürkan Akbay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen özel geceye katılan Ergen, konser öncesinde aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1609 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.02.2025 Saat: 18:00 (28 okuma)

Murat Boz’dan Bir İlk, Yapay Zeka İle Klip
Haberler Murat Boz “3” albümünde yer alan “Yollarda Kayboldum” isimli şarkısına yapay zeka teknolojisi ile klip çekti. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1422 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.02.2025 Saat: 17:54 (36 okuma)

Nazire İlbasan İlk Teklisi “Aşk’a Ayıp Ettik” Yayında
Haberler Gelecek vaat eden şarkıcı ödüllü Nazire İlbasan’ın İlk Teklisi “Aşk’a Ayıp Ettik” Yayında. (DEVAMI...)

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1716 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.02.2025 Saat: 17:12 (26 okuma)

2 Yakadan Anlamlı Düet!
Haberler Müziğin evsenselliği Ege Denizi’nin iki yakasından iki sanatçıyı anlamlı bir düette buluşturdu. (DEVAMI...)

Not: Audio Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 1692 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 15.02.2025 Saat: 16:39 (26 okuma)


< 1 2  3  ...   En Son Sayfa

News ©