Ezgi Özlü’nün 3 Adım Müzik Etiketiyle yayinlanan “Git” isimli tekli calismasi 4K çözünürlüğünde video klibiyle dijital platformlarda.
EZGİ ÖZLÜ KİMDİR YAKINDAN TANIYALIM
Ezgi Özgü kendi hakkında şunları dile getiriyor:
Eskişehir’de doğdum müzisyen bir aileden geliyorum diyebilirim babam TSM TRT sanatçısı kardeşim konservatuar keman bölümü mevzunu annemi oniki yaşımda kaybettim. Kaybetmeden önce Bilkent müzik ve sahne sanatları bölümü klasik batı müziği çello bölümünde okuyordum. Annemin ani vefatı ile malesef dağıldım. Bilkent’i bırakmak durumunda kaldım.
Bir süre sonra Dans eğitimi aldım, Antalya’da uzun yıllar büyük otellerde dans programlarına katıldım. Sonra vocal olarak müziğe döndüm. Tam bir Ajda Pekkan hayranıyımdır, şarkılarını söylemeyi çok severim ve iyi hissettirir, sonra bir gün çok sevdiğim, bende çok özel anıları olan iki şarkıyı stüdyoda okuma arzum doğdu bunlardan birisi Sezen Aksu “Git” ikincisi Yıldız Tilbe “Dayan Yüreğim”.
“Git” şarkısına klip çektik. Diğer şarkımızın klibini henüz daha çekilmedi. Hiç kimseye benzemek ve onun gibi olmak gibi bir amacım, düşüncem yok. Tamamen okuyuşlarım, tarzım bana özgü. Tam bir doğa, hayvanlar aşığıyım, Aslan burcuyum. Kimseye zararım dokunmadan, tamamen kendime odaklı yaşam biçimi ile geçip gidiyorum bu boyutdan işte…
Müzik sektörünün öncülerinden yeni nesil yapım şirketi 22 Music Entertainment konsept albümler yayımlamaya devam ediyor. Hip-hop dünyasının parlayan ismi Koz’un merakla beklenen yeni albümü “İstanbul” tüm dijital platformlarından bir hafta önce sadece Tiktok’a özel yayımlandı.
(DEVAMI...)
Baha’nın “Anneler Günü” için özel olarak hazırlamış olduğu, sözü ve müziği Dr. Serhan Kurtulmuş’a ait “Annem” isimli şarkısı Deka Müzik yapım etiketi yayında.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Gülden Karaböcek, Neşe Karaböcek’in ‘İşte Benim Masalım’ kitabında yaptığı açıklamaların ardından konuyla ilgili suçlama ve eleştirilere yanıt verdi.
(DEVAMI...)
Sevilen sanatçı Maral’ın yeni şarkısı “Maralım” piyasaya çıktı. Söz ve müziği Alaaddin Ergün’e ait şarkının aranjesi ise usta isim Esad Fidan imzası taşıyor.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Katıldığı müzik yarışmasından sonra sahnelerde boy göstermeye başlayan Serhat Mardin ağır ve emin adımlarla zirve basamaklarını tırmanıyor.
(DEVAMI...)
Gazeteci Sibel Arna’nın Youtube programı ‘Nerede Olursan Ol Rahat Ol’a konuk olan Fatih Ürek dillere pelesenk olan şarkısı ‘Hadi Hadi’ ile ilgili olarak yıllardır şehir efsanesi olarak duyduğumuz İmparator İbrahim Tatlıses’in kendisini tehdit ettiği iddialarına yanıt verdi.
(DEVAMI...)
Not: Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Erzurumlular Vakfı Korosu, TRT İstanbul Radyosu ses sanatçısı Mehsem Özşimşir’in şefliğinde, Aydın İnanoğlu Konser Salonu’nda kulakların pasını sildi.
(DEVAMI...)
Bu özel gecede Ortaçgil, en özel şarkılarını, güçlü kadın vokallerden Ceylan Ertem, Jehan Barbur, Kalben, Sena Şener ve Şevval Sam ile seslendirdi. Unutulmaz bir gece yaşandı.
(DEVAMI...)
Müzik yarışı O Ses Türkiye, uzun bir ortadan sonra tekrar ekranlarda izleyici ile buluştu. Hadise, Gökhan Özoğuz, Beyazıt Öztürk ve Melike Şahin’in jüriliğini yaptığı programa opera mezunu ve dublaj sanatkarı Funda Kayacık damga vurdu.
(DEVAMI...)
Parfüm ve kozmetik sektöründeki başarılarıyla tanınan genç girişimci Erkan İncesu, iş dünyasındaki tecrübesini şimdi de sanatla buluşturuyor. Beylikdüzü’nde bulunan L’APPEL Restoran’da sahneye çıkan İncesu, performansıyla izleyenlerden büyük beğeni topladı.
(DEVAMI...)
Havaların ısınmasıyla birlikte aralarında oyuncu ve şarkıcıların bulunduğu Türkiye’nin ünlü güzelleri peş peşe “Summer is calling” şablonuyla geçtiğimiz yazdan kalma fotoğraflarını paylaştı
(DEVAMI...)