Ünlü İsimlerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Paylaşımları
Tarih: 29.10.2025 Saat: 12:47 Gönderen: mhakkiguvenc |
|
Cumhuriyet’in 102’nci yıl heyecanı ünlü isimleri de sardı. Pek çok sanatçı ve ünlü isim, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı sosyal medyada coşkulu mesajlarla kutlayarak bayram sevincini takipçileriyle paylaştı.
BURCU KARA
“Cumhuriyetimizi kutlamaya başladık. Bugün her yerde bir hazırlık, bir kutlama vardı. En kıymetlisi çocukların gülen gözleri. Size minnettarız Ata’m ve vatan uğruna can vermiş şehitlerimiz. Yaşasın Cumhuriyet!”
DİDEM UZEL
“29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene...”
YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY
Yıldız Çağrı Atiksoy, kızı Mire Milena’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı faaliyetini takipçilerinin beğenisine sundu.
Atiksoy, paylaşımına “29 Ekim kutlamaları” notunu düştü.
FEDON
“Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun, şu bilinsin ki Cumhuriyetimiz sonsuza dek devam edecektir, Ne mutlu Türk’üm diyene”
ÇELİK
“Bir milletin kalbinde yankılanan en büyük melodi, özgürlüktür. Atatürk’ün mirasıyla, Cumhuriyetimizin 102. yılında…”
DEMET AKALIN
“29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”
GÜL ONAT
“Saygı sevgi ve minnetle Can Atam.”
DENİZ SEKİ
“29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
Bugün sadece bir tarih değil, bir milletin yeniden doğuşu, bir kadının, bir erkeğin, bir çocuğun eşit nefes aldığı bir geleceğin adıdır: Cumhuriyet.
Atamızın açtığı bu yolda, sonsuza dek izindeyiz.
Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun!”
KENAN DOĞULU
“Cumhuriyetimizin 102’nci yılı kutlu olsun! Atamızın bize armağan ettiği bu eşsiz mirası, hep birlikte, sonsuz bir gurur ve sevgiyle koruyor ve kutluyoruz. Cumhuriyet; özgürlük, eşitlik, umut ve gelecektir. Bu değerleri kalbimizde, şarkılarımızda ve adımlarımızda yaşatmaya devam edeceğiz.”
TARKAN
“Yaşasın Cumhuriyet! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun”
MELİS SEZEN
“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun! Ne mutlu Türk’üm diyene”
ŞAHAN GÖKBAKAR
“Büyük Atatürk’ün kurduğu bu ülkenin ve bu cumhuriyetin bir ferdi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu hiçbir zaman unutmadan, ilelebet ve en yüksek sesle; YAŞASIN CUMHURIYET! NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE”
TUĞBA ÖZAY
“ŞİKAYETİM VAR ATAM ..!
Sana bu satırları yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum .Ve inan nereden başlayacağımı da bilemiyorum.O kadar çok söylenecek şey var ki..Atam ben mutsuzum ! Ben kaygılıyım ! Ben artık hiçbir şeye güvenmiyorum !Hiç kimseye güvenmiyorum ! Atam herkeste bir suskunluk,bir garip korku ! Bana dokunmayan bin yıl yaşasın misali bir bencillik ! Atam ülkenin ne ormanları kaldı ne tarımı ne hayvancılığı ! Sen köylü milletin efendisidir dedin..dedin deee köylü toprağını para uğruna yabancıya satar oldu ! Sen onlarca fabrika kurdun o yoklukta da şimdi kurduğun bir tane fabrika bacası tütmez oldu ! Sen “ hepiniz milletvekili,bakan hatta cumhurbaşkanı olabilirsiniz ama sanatçı olamazsınız “ diyerek sanatçıları yücelttin de şimdiki sanatçılar !!sana edilen hakaretlere sus pus oldu ..!!Sen umudunun her daim gençlikte olduğunu söyledin de gençlerimizin umutları soldu!Gençler ya ellerindeki telefonların kölesi ya madde bağımlısı ya tiktok sevdalısı olup yuvarlanıyorlar işte!Çocuklar mı?Ah Atamm çocuklara tacizin,cinayetlerin haddi hesabı yok ki ..!Hatta çocuk yaştaki katiller bile çoğaldı ! Sen ki medeni !!devletlerden önce kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkını tanıyarak kadınlarımıza toplumda güçlü bir birey olma kimliğini kazandırdın ama en çok da kadınlar sana ihanet ediyor be Atam!Elbette etmeyenler,senin ilkelerinle,açtığın yolda yürüyenler var.Bir de giderek artan kadın cinayetleri var Atam! yaşamaya da korkar oldu kadınlarımız ..! Çünkü kimsenin can güvenliği yok sokaklarda ve hatta evinde! Hele bir tipler türemiş onların bu toprakların insanı ! olduğuna da asla inanmıyorum dertleri tamamen seninle ! Senin heykellerini kırmaya çalışan mı dersin , sana hakaret eden mi dersin ..! Hayır bu vatanın kurucusu , hepimizi birleştirmiş, geride bir vatan bırakmış , göçüp giden insanın ruhuyla nedir alıp veremediğin değil mi Atam ? İnanç meselesine hiç girmeyelim Atam herkes paraya tapar olmuş herkesin kıblesi Para ! Herkes masalarda vatan millet diyor ammaaa depremde vatandaşına çadır satan bir zihniyet olduk ! Dahası ev kiraları ! Herkes evini yabancıya fazla paraya verme derdinde ! Hatta kendi yurttaşını sokağa atıyor Atam ..!
Atam yediğimiz içtiğimiz hatta soluduğumuz hava bile zehirli ! Zehir saçıyorlar her yerden Ata’m ! Ve göz göre göre izin veriliyor tüm bu zehirlere ! Evlatların öldürülüyor Atam ! Türkler öldürülüyor ! Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları öldürülüyor ! Ve kimse de çıkıp bir şey yapmıyor Ata’m ! Bizlere GDO’lu yiyecekleri yedirdiler Ata’m ! Bizlerin vücutlarına zehir enjekte ettiler Atam ! Soluduğumuz havaya zehir katarak yavaş yavaş öldürüyorlar Ata’m bizleri ..! Çocukların yavaş yavaş ölüyor Ata’m ..! Ve herkeste derin bir sessizlik ! Ağlıyorum Ata’m ! Bu satırları yazarken bile ağlıyorum ! Öfkemden ağlıyorum ! Bayramlarımızı , anmalarımızı yok ettiler ! Milli değerlerimizi mahvettiler ! Emperyalizmin istediği şeyler değil miydi Atam bunlar .. Sen bunu da demiştin keza ! Ata’m ben mi çok karamsarım acaba ? Bir umut , bir ışık var mıdır sence hala ? Bu kadar bereketli topraklarımızda mahsül yetişmez oldu ! Yetişen mahsulün de fiyatı az oldu .. Çiftçi ne yapsın , ne kazansın ?! Alım gücü almış başını gitmiş . Ailevi değerler , dostluk , vefa , samimiyet bitmiş ! Parsel parsel cennet vatan üç beş kalantorun elinde bölüşülmüş .. her yer beton yığını olmuş ! Ne orman kalmış ne sokakta hayvan …! Senin kurduğun parlamentoda , senin sayende ekmek yiyenler koltuk sevdasına düşmüş sadece ! Nerede sendeki Vatan sevdası ! Nerede o yıllardaki yurttaşlarımızın vatan sevdası ..! 102 yıl olmuş Atam sen Cumhuriyeti kuralı .. bir asırı devirmiş bu topraklar Cumhuriyet ile … Minnet borçluyuz Ata’m … ölesiye borçluyuz sana .. seninle yol almış tüm kahramanlara .. ben sana ülkenin durumunu kısaca anlattım , içimi döktüm .. olur ya belki bir mucize olur .. ben bu cümlelerin sonunu getirmeyeceğim .. Sayfamın değerli takipçileri getirsin bu yazımın sonunu …! Her şeye rağmen iyi ki Cumhuriyet , Türkiye Cumhuriyeti ilelebet ..!”
Kaynak: www.magazinci.com - 29.10.2025
|
İlişkili Bunu oyla Haber Puanlama Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın: Ortalama Puan: 0 Toplam Oy: 0 Paylaş |
|
| Ünlü İsimlerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Paylaşımları | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum | | Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız. |
|
|
|