Pop müziğin en güçlü söz yazarı ve bestecilerinden Sıla, hayata ve gündeme dair hislerini içten dille anlattığı yeni şarkısı “Kötü Kötü” ile 30 Ocak’ta dinleyicisiyle buluştu.
Nisan ayında yayımlanacak yeni albümü ‘Kafa Yüksek Kalp Kırık’ın ikinci şarkısı olan “Kötü Kötü”, söz ve müziğiyle yine Sıla’nın imzasını taşıyor. Şarkının düzenlemesi Tolga Şanlı’ya ait.
Son dönemde sinematografik anlatımı güçlü video klipleriyle dikkat çeken Sıla, bu şarkısının klibini de yönetmen Aslı Çeliker ile hayata geçirdi. Klip, dünyadaki savaş, şiddet, krizler nedeniyle yalnızlaşan insanların dayanışma ve birbirine destek olma ihtiyacını görselleştiriyor.
Yeni albümün ilk habercisi, iki ay önce yayımlanan “Evvel Ezel” olmuştu. “Kötü Kötü”, albümün duygusal dünyasını daha sert ve daha net bir yerden derinleştiriyor. Sıla’nın kelimelerle kurduğu güçlü bağın çarpıcı bir yansıması da sayılabilecek yeni şarkıdaki “Nasılsın diye sorma” cümlesi ise modern zamanların yüzeysel iletişim biçimlerine doğrudan bir gönderme niteliği taşıyor.
Farklı dönemlerde yazılan ve farklı duygu dünyalarından beslenen şarkıların bir araya getirilmesiyle güçlü bir “Sıla Evreni” ortaya çıkaran “Kafa Yüksek Kalp Kırık” albümü, dokuz şarkıdan oluşuyor. Cenk Erdoğan’ın süpervizörlüğünde, Karış Müzik yapımcılığında hazırlanan albüm, Nisan ayında DMC dağıtımıyla yayımlanacak.
Albümde yer alan şarkılar şunlar: “Cayır Cayır, “Evvel Ezel, “Ağırbaşlı Serseri”, “Kötü Kötü-Tolga Şanlı Versiyon”, “Hayran”, “Tanıdık Biri”, “İzmir”, “Neon Hayatlar-Burak Erkul Versiyon”, “Kötü Kötü-Cenk Erdoğan Versiyon”, “Ağırbaşlı Serseri-Gürsel Çelik Versiyon”, “9 Canlı”, “Neon Hayatlar-Tolga Şanlı Versiyon”
İşte “Kötü Kötü-Tolga Şanlı Versiyon” klibi:
Tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Fatih Ürek, bugün Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
(DEVAMI...)
Türk pop müziğinin ikonu Hande Yener, Poll Production by Polat Yağcı ve Sanart Organizasyon iş birliği ile Ülker Sports Arena’da, ‘Hande Bizi Sezen’e Götür’ konser serisinin ilkini gerçekleştirdi.
(DEVAMI...)
Volkswagen Arena’daki konserlerine devam eden Tarkan’ın konserinde çok özel bir konuğu vardı. Pop müziğin "Superstar"ı Ajda Pekkan, Tarkan ile sahnedeydi. İki sanatçının düeti büyük beğeni topladı.
(DEVAMI...)
Blok3 adıyla tanınan rapçi Hakan Aydın’ın Ataşehir’de alkollü ve ehliyetsiz araç kullanırken yakalandığı öğrenildi. Aydın’ın kullandığı otomobil trafikten men edilirken kendisine de para cezası kesildi.
(DEVAMI...)
Almanya’nın ve Avrupa’nın müzik sahnesinde saygın bir yere sahip olan, Hannover Konservatuvarı’nda yıllar boyunca akademisyenlik yapmış Türk besteci ve müzisyen Tanju Duman, uzun bir aradan sonra dinleyicisiyle yeniden buluşuyor.
(DEVAMI...)1
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Simge Sağın, kış sezonunda geleneksel hâle getirdiği ve her yıl büyük ilgi gören konser serisinin ilk ayağında önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu.
(DEVAMI...)
Türk eğlence dünyasının sevilen isimlerinden Fatih Ürek, 15 Ekim tarihinde evinde geçirdiği kalp krizinin ardından başlayan yaşam mücadelesini kaybetti. Hayattayken katıldığı programlardaki açıklamaları, sanatçının iç dünyasına dair duygusal detayları ortaya çıkardı.
(DEVAMI...)
Türk rock müziğinin köklü gruplarından Pera’nın merakla beklenen “REVİVA” albümünün üçüncü teklisi “Yarim Benden Gidiyordu” dinleyicilerle buluştu.
(DEVAMI...)1
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Alt-pop/R&B sahnesinin dikkat çeken ismi Bade, yeni teklisi "300 texts"i dinleyicilerle buluşturuyor. İngilizce ve Türkçe’yi bir araya getiren parçanın yapımcılığını Kenan Doğulu üstleniyor.
(DEVAMI...)1
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, aralarında Hasan Can Kaya ve Reynmen’in de yer aldığı çok sayıda kişi gözaltına alındı.
(DEVAMI...)
Pop müziğin en güçlü söz yazarı ve bestecilerinden Sıla, hayata ve gündeme dair hislerini içten dille anlattığı yeni şarkısı “Kötü Kötü” ile 30 Ocak’ta dinleyicisiyle buluştu.
(DEVAMI...)1
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Ziynet Sali ile İnan Kırdemir, duygusu yüksek bir balad şarkıda bir araya geldi. Sözü ve müziği İnan Kırdemir’e, düzenlemesi Altuğ Öncü’ye ait olan “Olduramadım”, Ziynet Sali ve İnan Kırdemir’in birlikte seslendirdiği özel bir çalışma olarak müzikseverlerle buluştu.
(DEVAMI...)1
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!