Türk pop müziğinin en güçlü kadın yorumcularından Göksel, uzun yıllara yayılan müzikal yolculuğunun en özel duraklarından biri olan 10. stüdyo albümü ‘Rüyaların İşi’ni dinleyicisiyle buluşturdu.
Yaklaşık 30 yıllık kariyeri boyunca Türk pop müziğine sayısız hit şarkı kazandıran sanatçı, yeni albümünde dinleyicisini bu kez daha derin, daha kişisel ve daha etkileyici bir dünyanın içine davet ediyor.
Türk pop müziğinin en güçlü kadın yorumcularından Göksel, uzun yıllara yayılan müzikal yolculuğunun en özel duraklarından biri olan 10. stüdyo albümü ‘Rüyaların İşi’ni dinleyicisiyle buluşturdu. Yaklaşık 30 yıllık kariyeri boyunca Türk pop müziğine sayısız hit şarkı kazandıran sanatçı, yeni albümünde dinleyicisini bu kez daha derin, daha kişisel ve daha etkileyici bir dünyanın içine davet ediyor.
Göksel’in 11 yıl aradan sonra yayınlanan, 10. stüdyo albümü “Rüyaların İşi” yayınlandı. Albüm yayınlamadığı dönemlerde 17 single’a imza atan ve “Benim için şarkılarımı bir albümle hikayelendirmek hala çok kıymetli. Yeni bir albüm yayınlamak yeni bir doğum, hayatımın yeni bir döneminin başlangıcı gibi hissettiriyor.” diyen sanatçı, yeni albümünü dinleyicileriyle buluşturdu.
Albüm öncesinde yayımlanan “Alev Alev” ve “Peki Öyle Olsun”, dinleyicilerden gördüğü yoğun ilgiyle ‘Rüyaların İşi’nin güçlü atmosferine dair ilk ipuçlarını vermişti. Duygusal anlatımı ve Göksel’in kendine özgü yorumuyla dikkat çeken şarkılar, dinleyiciyi albümün dünyasına hazırlayan güçlü birer ön durak oldu. Albümün açılış şarkısı ise daha önceki iki teklisinde olduğu gibi Aytekin Yalçın yönetmenliğinde kliplendirilen “Be Oğlum”.
Göksel’in kendi sözleriyle “Bilinçaltımın ve yaşadıklarımın bende bıraktığı izlerin şarkılara dökülmüş hali.” olarak tanımladığı ‘Rüyaların İşi’nde 12 şarkı yer alıyor. Bunlardan 11’i Göksel’in söz ve müziklerinden oluşurken “Ay” isimli şarkıda Göksel’le birlikte Mabel Matiz’in de imzası bulunuyor. Düzenlemelerde ise Samed Nalbant, Osman Şahin, Alper Erinç imzası yer alıyor.
“Rüyaların İşi”, Göksel’in bugüne kadarki en samimi ve en katmanlı işlerinden biri olarak öne çıkıyor. Aşkın, yalnızlığın, yüzleşmelerin ve zamanın ruhunu taşıyan albüm; güçlü sözleri, zengin müzikal atmosferi ve sanatçının duygu yüklü yorumuyla dinleyicide derin bir iz bırakıyor. Yıllardır kendine özgü tarzı, güçlü kalemi ve unutulmaz şarkılarıyla Türk pop müziğinin zamansız isimleri arasında yer alan Göksel, “Rüyaların İşi” ile hem geçmişten bugüne taşıdığı müzikal birikimini hem de sanatındaki dönüşümü etkileyici bir bütünlük içinde sunuyor.
Soles Müzik ve Avrupa Müzik iş birliğiyle yayımlanan “Rüyaların İşi”, tüm dijital platformlarda yayında!
İşte albümün çıkış şarkısı ‘Be Oğlum’un Klibi:
Dünyaca ünlü müzik grubu Gorillaz’ın solisti Damon Albarn, sahnede Filistin bayrağı açarak, Gazze’de yaşananlar için "Duruşunuzu koruyun" çağrısı yaptı.
(DEVAMI...)
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bir otelde sahne aldığı gece mikrofonu elinden bırakıp seyircilere vasiyetinden söz etti. Kadir İnanır’ın hayattayken mirasını düzenlemesini örnek gösteren sanatçı, kendisinden sonra mal varlığının nasıl paylaşılacağına da şimdiden karar verdiğini söyledi.
(DEVAMI...)
Müzik piyasasına sunduğu iddialı işlerle adından sıkça söz ettiren başarılı sanatçı Pınar Kömürcüoğlu, yeni teklisi “Ben Bilmesem” ile dijital platformlarda ve sahnelerde fırtına gibi esiyor. Biri düet olmak üzere toplamda altı tekliye imza atan yetenekli şarkıcı, son projesiyle müzikseverlerin gönlünde taht kurdu.
(DEVAMI...)1
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...'na TIKLAYINIZ!
Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, Amerikan futbolu yıldızı eşi Travis Kelce’yi maçında yalnız bırakmadı. Tribünden karşılaşmayı takip eden Swift, Kelce’nin sahadaki performansı sırasında yaşadığı büyük heyecanı gizleyemedi. Ünlü şarkıcının yüzüğünü göstererek “Bu benim kocam!” diye bağırdığı anlar ise kısa sürede gündem oldu.
(DEVAMI...)
Çağlayan Topaloğlu, NR1 Magazin'de Özcan Deniz'e sert yüklendi! Vefasızlıkla suçladığı Deniz için “Seni sıfırdan var eden aileyi yok saydın. İnsani karakter konusunda aciz görüyorum” dedi.
(DEVAMI...)
Manisa’da konser veren Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten, sahnedeki performanslarıyla dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Çağlar Ökten’in şarkı söylediği sırada Seda Sayan’ın dans ederek eşlik ettiği anlar ise konsere damga vurdu. Ünlü çiftin sahnedeki enerjisi izleyenlerden büyük ilgi gördü.
(DEVAMI...)
Gökhan Türkmen, kariyerinin 10. stüdyo albümü için çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayında yayımlanması planlanan albümün son dokunuşları için Londra’nın yolunu tutan Türkmen, mastering sürecini müzik tarihine damga vuran Abbey Road Stüdyoları’nda gerçekleştirdi.
(DEVAMI...)
Bir dönemin unutulmaz dizileri arasında gösterilen Doktorlar’da iki sevgiliye hayat veren Yasemin Ergene ve Kutsi, Tuzlu Kahve dizisinin setinde bir araya geldi. Doktorlar dizisinin nikah sahnesine gönderme yapan ikilinin o anları gündem oldu. (DEVAMI...)
Edirne’deki konseri sırasında sahnenin önünden sigara içerek geçen bir izleyiciyi fark eden şarkıcı Oğuzhan Koç, performansını yarıda keserek tepki gösterdi. İzleyiciye sert ifadelerle seslenen ve alandan dışarı çıkmasını isteyen Koç’un o anları cep telefonu kameralarına yansıdı.
(DEVAMI...)1
Not: Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...'na TIKLAYINIZ!
Geçtiğimiz nisan ayında anne olan Karsu, bebeği Blues’un kalp atışlarından ilham alarak bestelediği şarkıyı ilk kez bir etkinlikte seslendirdi.
(DEVAMI...)