Haklarında sürekli boşanacakları yönünde haberler çıkan Beren Saat Doğulu ve Kenan Doğulu çifti, evliliklerinin 6. yılını kutladı. Eşiyle fotoğrafını paylaşarak gündem olan oyuncu, evliliklerinde bir sorun olmadığını da duyurmuş oldu.
Şimdilerde başrol oynadığı Atiye dizisinin üçüncü sezon çekimlerine başlanan başarılı oyuncu Beren Saat Doğulu, Instagram hesabından eşi Kenan Doğulu’yla fotoğrafını paylaşarak evlilik yıldönümünü kutladı.
İDDİALARA SON NOKTAYI KOYDULAR
Sık sık haklarında ‘boşanacaklar’ diye haberler yapılan Beren Saat Doğulu ve Kenan Doğulu çifti iddialara son noktayı koydu.
Evliliklerine kaldıkları yerden devam eden ikiliden Beren Saat DOĞULU, Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımla evlilik yıldönümlerini kutladı ve her şeyin yolunda gittiği mesajını verdi.
Beren Saat Doğulu ve Kenan Doğulu çifti, 29 Temmuz 2014 yılında Los Angeles’ta dünya evine girmişti. (www.magazinkolik.com)
CAN KENARINDA YERİN HEP SEVDA YANI
Beren Saat’in ardından eşi Kenan Doğulu’dan da 6. evlilik yıldönümleri için paylaşım geldi. Doğulu duygularını şöyle dile getirdi:
“Yıllar hızla akıp geçti ve bir yas¸ımıza daha girdik. Katlanarak bu¨yu¨yen sevgim ve saygım mutlulugˆuma rehber ve ıs¸ık oldu. Her gec¸en gu¨n daha iyi tanımak ve sarılmak, her tu¨rlu¨ gu¨c¸lu¨gˆu¨ birlikte as¸abilmek, yalnızlıktan uzak, bir o kadar gu¨vende hissetmek ne gu¨zel bir duygudur.
Ne s¸anslıyım ki seni go¨rmu¨s¸, bilmis¸ ve as¸ık olmus¸um. Du¨nyama kattıgˆın gu¨zellikler ve sevildigˆimi hissettigˆim her an ic¸in ve verdigˆin ilhamla kelimeler ve notaları bulus¸turdugˆum s¸arkılarıma yuvalık yaptıgˆın ic¸in kalplerce tes¸ekku¨rler anlayıs¸lı, nazik, okyanus kalpli sevgilim... Yıldo¨nu¨mu¨mu¨z kutlu ve mutlu olsun...Can kenarında yerin hep sevda yanı...” (www.magazinci.com)
Kaynak: www.magazinkolik.com / www.magazinci.com - 29.07.2020