Sözü ve Bestesi Emrah’a ait olan “Götür Beni Gittiğin Yere” şarkısının yeni versiyonu için, Ferhat Göçer ve Karadeniz Müziğinin Sevilen ismi Yüksel Baltacı’nın birlikte seslendirdikleri şarkının klip çekimi, Halkalı tren garında yapıldı.
Kubilay Kasap yönetmenliğinde gerçekleştirilen Klip çekimi sırasında basın mensuplarına kısa bir röportaj veren Ferhat Göçer ve Yüksel Baltacı, Nefes filmi ile özdeşleşmiş olan “Götür Beni Gittiğin Yere” için hazırlamış oldukları alternatif versiyonu yayınlayacak olmanın heyecanını paylaştı.
Göçer, “Götür Beni Gittiğin Yere” cümlesi, insanların birbirine olan, özlem, hasret ve uğurlama duygularını anlatıyor, bizde hem tren dokusunu, hem de insanlarla buluşma atmosferini yaşatan bir klip olsun istedik, işin içine Karadeniz ritmi, enerjisi, ruhu girince çok güzel ve çok keyifli oldu” dedi.
Şarkıyı alırken Emrah’ın herhangi bir telif talebinin olmadığını ve maddiyatı hiç konuşmadıklarını söyleyen Ferhat Göçer, “Aramızda para konusu geçmedi, aramızda yılların dostluğu var. Burada karşılıklı bir anlaşma var. Ben emeğimi, o da eserini koydu ve ortaya bir değer çıktı, Şarkı ve klip 13 Kasım’da Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanacak, umarız herkes beğenerek dinleyip, izleyecektir” dedi.
Sıla Gençoğlu’na 4 yıl önce küfür ettiği gerekçesiyle ‘hakaret’ suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan Davut Güloğlu, yargılamanın yenilenmesi talebiyle mahkemeye başvurdu.
(DEVAMI...)
“Retrograde” isimli İngilizce şarkısıyla başarısını Türkiye sınırları dışına taşıyan Aleyna Tilki, Kral Pop Radyo'da Bay J'nin sorularını yanıtladı.
(DEVAMI...)
Not: Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Geçtiğimiz günlerde Gripin’in solisti Birol Namoğlu ile “Parmak İzlerin” adlı düetini yayınlayan Aydilge, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için de kolları sıvadı.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Şarkıcı İdo Tatlıses ile evlilik hazırlığında olan Yasemin Şefkatli, Zorlu AVM’de objektiflere takılırken, evlilik hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
(DEVAMI...)
Son dakika haberlere göre, kamuoyunda ‘Reynmen’ olarak bilinen şarkıcı Yusuf Aktaş’a, magazin yorumcusu Bircan Bali’yi tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
(DEVAMI...)
Yeni tekli çalışması ‘Bayram’ı müzikseverlerle buluşturan müzisyen Gökçe Türk, “Sesim yaratılıştan ötürü Sıla’ya benziyor. Herhangi bir taklit durumu söz konusu değil” ifadelerini kullandı.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Derya Uluğ, hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Uluğ, “Asil Gök ile ayrıldığımız bir dönemde aşk acısından 1 ayda 15 kilo verdim” diyerek şaşırttı.
(DEVAMI...)
Murat Boz ve Aslı Enver, evlilik yolundaki ilişkilerini 2019 yılında sonlandırdı. İkili, ayrılık sonrası sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık dikkatleri üzerlerine çekti. İki gün önce de paylaşımlarıyla kafa karıştıran eski aşıklardan Aslı Enver, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
(DEVAMI...)
Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West’in mahkeme belgeleri basına sızmaya devam ediyor. Çiftin, ‘Uzlaşmaz farklılıklar’ sebebiyle ayrılık kararı aldığı öğrenilmesinin ardından şimdi de ikilinin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian’da kalacağı ortaya çıktı.
(DEVAMI...)
Sitede kullanılan materyallerin büyük bölümü genel kullanıma
sunulmuş internet sitelerinden temin edilmiş olup burada yayınlanmasından
herhangi bir ticari amaç güdülmemektedir. Bunlar üzerinde hak iddia ediyor
ve telif talebinde bulunuyorsanız, siteden çıkarılması veya link verilmesi
için lütfen bizimle bağlantı kurunuz.