Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan şarkıcı Nadide Sultan, babasından dolayı çocukken yaşadığı zor günleri ve müziğe başlama sürecini anlattı.
Babasının sıkıntıları nedeniyle kardeşlerinin travmatik bir dönem geçirdiğini söyleyen şarkıcı, “Kendimi müzikle tedavi ettim” dedi.
Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu başarılı şarkıcı Nadide Sultan oldu.
Çocukluğundan bahseden şarkıcı, müzik kariyerinin nasıl başladığını da anlattı.
“ÇOCUKLUĞUMU HATIRLAMAK İSTEMİYORUM”
Kalaycıoğlu’nun “Nasıl bir çocukluk geçirdin?” sorusu üzerine konuşan şarkıcı, “4 kardeşim var. Ben 20 yaşındayken bir kardeşim doğdu onun yeri bende ayrı tabi. Çocukluğum güzel olmanın yanı sıra zaman zaman da zordu. Anne ve babam sıkıntılıydı ve aile içinde bitmeyen sıkıntılar vardı.
Sonunda da ayrıldılar zaten. Annem ve babam sonradan ayrı yollara girdiler ve ikisinin de çocukları oldu. Çocukluğumu çok hatırlamak istemiyorum. Kardeşlerim için de travmatik dönemlerdi. Maddi ve manevi sıkıntılı yıllar geçirdik. Bu olayları annemin etrafında toplanarak atlatmaya çalıştık” dedi.
“BABAM, ANNEMİ AYLARCA EVDEN ÇIKARMAZDI”
Babasının kendilerine yaşattığı sorunlardan bahseden Nadide Sultan, “Babamın yetiştirilmesinden dolayı bir takım sıkıntıları vardı ve bize de bunları yansıtıyordu. Sorumlu bir baba değildi, TIR şoförü olduğu için aylarca evden gider ve annemi dışarı çıkarmazdı.
Özellikle abim, babamın şiddetini gördü ama bizler de hep şahit olduk. Abimle olan sıkıntılar araya girdiğim için şiddete maruz kalıyordum. Onun dışında ben babamın ’Canım kızım’ dediğiydim.
Bana hep anaç tavuk derlerdi çünkü kardeşlerime hep sahip çıkardım. Hatta hep abimin ablası olarak biliniyordum. Annem bizi büyütene kadar çoğu şeye katlandıktan sonra boşandı” şeklinde konuştu.
“HAYATIMDAKİ DERİN İZLERİ MÜZİKLE TEDAVİ ETTİM”
Müziğe olan ilgisinden bahseden ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti:
“Müziğe olan yeteneğim 4 yaşındayken fark edildi. Annem birlikte şarkı söylerdim. Ailem Türk sanat müziği dinlediği için ben de o yöne yöneldim ve eğitimimi de bu alanda aldım. Ortaokulda korodaydım ve bir besteci beni keşfederek ailemle konuştu. Meslek lisesinde okudum ama kanun dersleri aldım.
Hayatımdaki derin izleri de müzikle tedavi ettim. Küçükken yaşadıklarımı müzikle tedavi ettim hatta içimdeki üzüntüleri kustum. Belki sanatla bunları yenemeseydim ciddi ruhsal sorunlarım olacaktı.”
Ferdi Tayfur’un kendisi gibi şarkıcı olan yeğeni Aydoğan Tayfur, DurakMedya’ya özel açıklamalarda bulundu. Cenazede yaşanan kavga ve mirasın sık sık gündeme gelmesine tepki gösteren Tayfur “Amcamın cenazesine yakışmadı. Cahillerin yaptığı bir olaydı kavga. Ama daha kırkı bile çıkmadan miras paylaşımına girilmesi ve konuşulması çok yazık. Rahmetlinin kemiklerini sızlattılar.” dedi.
(DEVAMI...)
Sibel Can, unutulmaz bir konsere daha imza attı. Müzik dünyasındaki duayenlere olan sevgisi ve saygısıyla bilinen Sibel Can, büyük usta Ferdi Tayfur’u da unutmadı ve repertuarına yeni şarkılar ekledi.
(DEVAMI...)
Günlerdir magazin manşetlerinde ünlü menajer Ayşe Barım ve Serenay Sarıkaya hakkındaki iddialar yer alıyor. Sarıkaya hakkındaki iddialar sonrası ünlü menajer hakkında soruşturma başlatıldı. Konuya dair bir yorum da Tuğba Ekinci’den geldi.
(DEVAMI...)
Demet Akalın, bir dönem sık sık atıştığı ve uzun yıllar konuşmadığı Hande Yener için, "Onun başka yüzünü gördüm. Gerçekten çocukluğumuza gelmiş herhâlde” ifadelerini kullandı.
(DEVAMI...)
İç kanama şüphesiyle hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Edip Akbayram dün ameliyat edilmişti. Kızı Türkü Akbayram, babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
(DEVAMI...)
“Bu İşin Sonu Delilik” ve “Bi’ Sorunum Var” gibi şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken Melis Yelman, şimdi de “Şahmeran” ile müzikseverlerle buluşuyor!
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Beyaz Sevda’, ’Hayranım’, ’Helal Et’ ve ’Haktan’ gibi dillere pelesenk olan şarkılarıyla adından söz ettiren Niran Ünsal bu defa bambaşka bir olayla gündeme geldi. Yılbaşı gecesinde sahneye çıktığı mekânın itibarını zedelediği gerekçesiyle Niran Ünsal’a 10 milyon liralık tazminat davası açılacağı ortaya çıktı.
(DEVAMI...)
Gitarda Tolga Özbey ve Kublai Kapsalis’ten oluşan Fanus grubu, Türkçe sözleri Fecri Ebcioğlu’na, düzenlemesi grup üyelerinden Kublai Kapsalis ve Tolga Özbey’e ait olan Fanus feat Eda Selçuk “Ne Tadı Var Bu Dünyanın” isimli ikinci single’ları ile müzikseverlerle buluşuyor.
(DEVAMI...)
Not: Audio Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Yılbaşı özel programında yeni sezon başlangıç tarihi açıklanan ‘O Ses Türkiye’nin jürileri belli oldu. Jüride sürpriz bir isim de yer aldı.
(DEVAMI...)