Armağan Çağlayan, YouTube üzerinden yaptığı ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’ programında iletişimci Özgür Aras’ı ağırladı.
Başarılı iletişimci Özgür Aras, ünlüler dünyası ve müzik sektörüne dair açıklamalarıyla gündem oldu.
“- Star devri bitti günümüzde. Yalnız bizde değil, dünyada da bitti. Her dakika göz önünde olan, her anı görüntülenen birinden star olmaz. Starlar kuytuda yaşar.
Ünlüsünüzdür, seviliyorsunuzdur ayrı, ama starlık kişisel bir efsaneye sahip olmayı gerektirir. Meşhur olunca star olunmuyor. Etraf starcık dolu...
- Pandemi ile müzik dünyası büyük bir değişime girdi. Müzik kanalları da kapanınca artık hiçbir şarkıcıya ve şarkıya maruz kalma durumu kalmadı. Müzik kanallarında günde 15 şarkıcı ve onların klipleriyle şarkıları dinleyince insanlar onları popüler sanıyordu.
İnsanlar eve kapanınca, dijital platformlarda kendi çalma listelerini yapıp istedikleri müziği dinlemeye başlayınca bir sürü şarkı ve şarkıcı ortaya çıktı.
O esip gürleyenlerin artık şarkıları çıkınca dinleyici kayıtsız kalıyor, çünkü maruz kalmıyor; dinleyeceği müziği kendisi seçiyor.
- Kimseden sır tutmasını beklemedim. Sır diye bir şey yoktur çünkü. Duyulmasını istediğim her şeyi fısıldadım, duyuldu. Duyulmasını istemediğim her şey içimde hâlâ.
- Yetenekli olanlar kazanır gibi hikayelere rağmen, gerçekte görünür olanlar kazanır. Akla ilk gelen olmanın bu kadar getirisi olmasının nedeni budur. İnsanlar aşina olduklarını severler. Bakın, dünyada birçok tablo var. Ama sadece birkaçı tanınır. Mona Lisa listenin başındadır.
- Unutmaya meyilli bir milletiz. Şov gerekli bizim işte. İşini şovla yapan unutulmaz.
- Ünlülerin ilk ortaya çıkan ortak özellikleri ‘İlk önce ben’ demeleridir. Her ünlü kendi için çalıştığından; 24 saat düşünür, üretir, hep ‘Bir fikrim var’ der. Aynı şeyi birlikte çalıştıkları kişilerden de beklerler. Her an onun için bir şey üretmeni, bir şey yapmanı isterler. Ne kadar yaparsan yap, ne kadar verirsen ver; yetinmez, hep bir fazlasını isterler.”
Kaynak: www.magazinkolik.com - 11.01.2025
Müzik sektörünün öncülerinden yeni nesil yapım şirketi 22 Music Entertainment konsept albümler yayımlamaya devam ediyor. Hip-hop dünyasının parlayan ismi Koz’un merakla beklenen yeni albümü “İstanbul” tüm dijital platformlarından bir hafta önce sadece Tiktok’a özel yayımlandı.
(DEVAMI...)
Baha’nın “Anneler Günü” için özel olarak hazırlamış olduğu, sözü ve müziği Dr. Serhan Kurtulmuş’a ait “Annem” isimli şarkısı Deka Müzik yapım etiketi yayında.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Gülden Karaböcek, Neşe Karaböcek’in ‘İşte Benim Masalım’ kitabında yaptığı açıklamaların ardından konuyla ilgili suçlama ve eleştirilere yanıt verdi.
(DEVAMI...)
Sevilen sanatçı Maral’ın yeni şarkısı “Maralım” piyasaya çıktı. Söz ve müziği Alaaddin Ergün’e ait şarkının aranjesi ise usta isim Esad Fidan imzası taşıyor.
(DEVAMI...)
Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Katıldığı müzik yarışmasından sonra sahnelerde boy göstermeye başlayan Serhat Mardin ağır ve emin adımlarla zirve basamaklarını tırmanıyor.
(DEVAMI...)
Gazeteci Sibel Arna’nın Youtube programı ‘Nerede Olursan Ol Rahat Ol’a konuk olan Fatih Ürek dillere pelesenk olan şarkısı ‘Hadi Hadi’ ile ilgili olarak yıllardır şehir efsanesi olarak duyduğumuz İmparator İbrahim Tatlıses’in kendisini tehdit ettiği iddialarına yanıt verdi.
(DEVAMI...)
Not: Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...’na TIKLAYINIZ!
Erzurumlular Vakfı Korosu, TRT İstanbul Radyosu ses sanatçısı Mehsem Özşimşir’in şefliğinde, Aydın İnanoğlu Konser Salonu’nda kulakların pasını sildi.
(DEVAMI...)
Bu özel gecede Ortaçgil, en özel şarkılarını, güçlü kadın vokallerden Ceylan Ertem, Jehan Barbur, Kalben, Sena Şener ve Şevval Sam ile seslendirdi. Unutulmaz bir gece yaşandı.
(DEVAMI...)
Müzik yarışı O Ses Türkiye, uzun bir ortadan sonra tekrar ekranlarda izleyici ile buluştu. Hadise, Gökhan Özoğuz, Beyazıt Öztürk ve Melike Şahin’in jüriliğini yaptığı programa opera mezunu ve dublaj sanatkarı Funda Kayacık damga vurdu.
(DEVAMI...)
Parfüm ve kozmetik sektöründeki başarılarıyla tanınan genç girişimci Erkan İncesu, iş dünyasındaki tecrübesini şimdi de sanatla buluşturuyor. Beylikdüzü’nde bulunan L’APPEL Restoran’da sahneye çıkan İncesu, performansıyla izleyenlerden büyük beğeni topladı.
(DEVAMI...)
Havaların ısınmasıyla birlikte aralarında oyuncu ve şarkıcıların bulunduğu Türkiye’nin ünlü güzelleri peş peşe “Summer is calling” şablonuyla geçtiğimiz yazdan kalma fotoğraflarını paylaştı
(DEVAMI...)