Karaf İle Çok Özel! - Turkpopmuzik.net




  Hoş Geldin Sevgili Konuk!    [ Müzikli Gezintiler Dileğimizle ...] 28-10-2026

Önceki beğenmeler: 432   
Geri Dön
Geri Dön
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Sitede Ara
Sitede Ara
Top 10 Müzik Listesi
Top 10 Müzik Listesi
Haberler
Haberler
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Takvimi
S.S.S
S.S.S

Karaf İle Çok Özel!


Tarih: 09.10.2025 Saat: 13:07 Gönderen: mhakkiguvenc

Röportaj: “Hem yeni taze bir kan, hem de yeni bir şarkıyla yeniden buluştuk sizlerle… Önce nasıl bir araya geldiniz Murat bey ile onu öğrenebilir miyiz?”

FATİH AHISKALI: “Biz Göktuğ’la ikimiz zaten Karaf grubunu kurmuştuk yaklaşık bir sene önce. Bir iki şarkı yaptık, denedik. Aslında gayet güzel gidiyorduk. Özellikle "Ustaların Karışımı" şarkımız iyi reaksiyon almıştı. Sonrasında Murat, Kayseri’deki bir konserimize geldi ve biz onu sahneye davet ettik. Çok da hakkında fazla bir şey bilmiyorduk. Bir şarkı söyledi ve biz Göktuğ’la birbirimize baktık. Sanki geleceğimizi gördük. Aslında Murat ile birlikte çalışma fikrine o gün karar vermiş olduk. Göktuğ’la hemen bir araya gelip nasıl yapsak diye istişare yaptık. Murat çok özel bir renk ve grubumuza alıp ana solist yaparsak inanılmaz bir renk olacak müzik sektöründe diye düşündük.” GÖKTUĞ VARYOZDÖKEN: “Konserde de bunu yaşayarak gördük. Murat’ın gruba katıldığından haberi bile yoktu o sırada. Sonrasında Murat’a da durumu deklare ettik. Murat’ın da hayatı boyunca hep düşlediği bir ortam ve müzik anlayışı olması durumu da bize çok yardımcı oldu tabii ki.” MURAT COŞGUN: “Karaf sahnesine misafir olarak davet edildiğimde çok heyecanlandım tabii ki. Fatih abimin sahne enerjisi inanılmaz ve çok ciddi bir isim müzik dünyasında. Göktuğ ve Semih de mükemmel müzisyenler, bütün ekip çok çok iyi. Güzel birkaç şarkı söyledik orada. Fatih abi beni sahneden indirmedi ve sekiz şarkı söyletti. Normalde en fazla iki şarkı söyletilir misafire ama Fatih abi beni misafir olarak görmedi demek ki. Konser sonrası numaralar alındı ve Fatih abi grup olarak teklifi bana iletti. Hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü Kayseri’de böyle bir müzik oluşumuna kavuşmam imkansızdı. Karaf’ın her bir üyesini çok sevmem de cabası. Çok mutlu ve umutluyum. Rabbim muvaffak eder inşallah.”

GÖKTUĞ VARYOZDÖKEN: “Aslında biz Fatih abiyle Karaf başlamadan tam istediğimiz kıvamda bir yoruma sahip ana solist aradık. Ama gönlümüze kimse düşmedi. Ya da problemli kişiler tavsiye edildi ve olmadı. Kumaşımıza uygun kimseyi de bulamayınca Fatih abiyle ikimiz solistlik yapmaya karar vermiştik. Ama daha sonra Murat ortaya çıkınca herşey yeniden planlandı. Çok da güzel oldu.”

SORU: “Aşk ve Ötesi projenizden bahsedelim. Şu ana kadar üç şarkı çıkardınız. Bu şarkılardan konuşalım biraz.” FATİH AHISKALI: “Fikret Kızılok’un efsane olmuş eseri " Yeter ki " ile ilk paylaşımımızı yaptık. Murat’ın Karaf solistliğindeki ilk paylaşımdı bu. Ses tonu ve icra kabiliyeti hemen dikkat çekti. Arkasından sözü Gülşen ( Bayraktar ), müziği ise Ozan Çolakoğlu ve Gülşen imzası taşıyan " SEYRE DURSUN AŞK " geldi. Ozan ve Gülşen dahil herkes bayıldı bu yoruma. Karaf’ın adının daha geniş kitlelere yayılmasına sebep oldu bu şarkı. Yeni çıkan şarkımız ise daha önce Yüksek Sadakat grubundan dinlediğiniz ve grubun kurucusu Kutlu Özmakinacı’ya ait olan " Aşk Durdukça ". Şu an için şahane gidiyor. Seçtiğimiz şarkıların önemli bir ortak özelliği var bu arada. Şarkıların asıl sahiplerini çok seviyorsak projemize dahil ediyoruz o şarkıları. Çünkü bu konuda profesyonel olmak istemiyoruz. Eğer kalbimizin derinliklerinden gelecekse icralar, söz ve besteci ile de güçlü bir ünsiyetimiz olmalı. Sevgi işin her aşamasında var olmalı. Söylediğimiz her eserin üreticileri şahane insanlar. Buradan hepsine sonsuz teşekkür ve sevgilerimizi sunuyoruz.” .................. RÖPORTAJIN DEVAMINI KAYNAKTAN OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ! Kaynak: www.kralmuzik.com.tr - 09.10.2025

click İlişkili        click Bunu oyla        click Paylaş
Karaf İle Çok Özel! | Giriş/Hesap Aç | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Facebook'tan Yorum Ekleyin!

Yorum:


 Geri dön!

Karaf İle İlgili En Son 10 Haber



Sonucun bulunduğu Haber Başlıkları:

 23.03.2026->Karaf’tan Güçlü Bir Hikaye: “Cellat”

 12.12.2025->Karaf’tan “Sahici” Yorumu!

 09.10.2025->Karaf İle Çok Özel!

 29.08.2025->Karaf’tan Yeni Single!

 25.04.2025->Karaf’tan Yeni Tekli “Senin İçin”

 11.10.2024->Modern Arabeske Yeni Soluk: ‘Karaf’

 15.03.2022->Ezgi Bıcılı’dan İçleri Isıtacak Şarkı: “Karaftayım”

 16.12.2021->Fatma Turgut, NFT Dünyasına Adım Atıyor!

 26.09.2018->Gökçe’nin Sahnedeki Zor Anları

 09.07.2016->Keremcem ile Ezgi Asaroğlu Ayrıldı İddiası!



Sonraki Sonuçlar


 DİĞER HABERLER

< 1 2  3  ...   En Son Sayfa


Ajda Pekkan “Şahsen Ben” İle Kuralları Yeniden Yazıyor!
Güçlü sesi, yenilikçi tarzı ve başarılarla dolu kariyeriyle Türk müzik tarihinin ikonu Ajda Pekkan sessizliğini “Şahsen Ben” ile bozuyor. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2997 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 01.10.2026 Saat: 23:56 (106 okuma)

Öne Çıkan Haber: Cherokee Social, Işıl Işıl Yeni Single’ı “Maya” İle Dolu Dolu Yaşanmış Bir Hayatı Kutluyor
Ön bahçede yanan mumlar, açık gökyüzünün altında dans eden komşular ve nereye giderseniz gidin sizi takip eden değerli bir ses. Denver’lı indie pop ikilisi Cherokee Social, neşe, cesaret ve arkadaşlarla dolu bir evde geçen bir hayatın döngüsünü onurlandıran, ışıltılı ve ruhu harekete geçiren yeni single’ları ‘Maya’da kalplerini açıyor. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 8540 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 01.10.2026 Saat: 23:14 (48 okuma)

Bu Şarkıcılar Libidomuzu Yükseltiyormuş!
Avrupa’nın önde gelen kaçamak ilişkiler platformu Gleeden 4.352 üyesiyle yaptığı araştırmada libidoyu yükselten şarkıcılar açıklandı. Sezen Aksu zirvede; Gülşen ve Kenan Doğulu onu izliyor. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 5875 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 01.10.2026 Saat: 22:47 (53 okuma)

Güllü Ölümünde İlk Duruşması Yapıldı; Sonuç Dahil, Tüm Ayrıntılar Tek Bir Haberde!
Güllü’nün ölümüne ilişkin davanın ilk duruşmasında Tuğyan Ülkem Gülter suçlamaları reddetti. Kızının savunması ve oğlu Tuğberk Yağız Gülter’in suçlamaları duruşmaya damga vurdu... Duruşma 9 Ekim’e ertelendi... (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 10140 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 01.10.2026 Saat: 22:24 (47 okuma)

Mabel Matiz Hakkında İddianame Hazırlandı! İstenen Ceza Belli Oldu
‘Mabel Matiz’ adıyla tanınan sanatçı Fatih Karaca hakkında, “Ha Leylim” adlı şarkısının klibi nedeniyle yürütülen soruşturmada iddianame hazırlandı. Savcılık, Karaca ile klibin yönetmeni Sinan Tuncay’ın "müstehcen görüntü, yazı veya sözleri basın ve yayın yoluyla yayımlamak veya yayımlanmasına aracılık etmek" suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 6262 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 01.10.2026 Saat: 20:52 (99 okuma)

Atilla Atasoy Sahnelere Veda Etti
ATTİLA Atasoy, 53 yıllık müzik kariyerinin ardından sahne çalışmalarına veda ettiğini açıkladı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1812 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 01.10.2026 Saat: 13:06 (29 okuma)

Öne Çıkan Haber: Nancy Ajram, İki Yıl Sonra İstanbul’da Yeniden Sahne Alıyor
Arap popunun güçlü ve zarif sesi Nancy Ajram, iki yıl aranın ardından İstanbul’a dönüyor. Sanatçı, Stars on Board organizasyonuyla 30 Aralık 2026 Çarşamba akşamı ORA Arena’da sahne alacak. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3763 byte kaldı | yorumlar? | Öne Çıkan Haber | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 01.10.2026 Saat: 12:31 (159 okuma)

Lara’dan Müzik Dünyasına Güçlü Dönüş: “Uçurum”
Türk pop müziğinin güçlü sesi, ‘giderli şarkıların kraliçesi’ Lara, iddialı projeleri, yenilenen imajı ve çarpıcı açıklamalarıyla müzik dünyasında fırtına gibi esmeye devam ediyor. (DEVAMI...)1

Not: Video Klip Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...'na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 3018 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 01.10.2026 Saat: 12:18 (33 okuma)

Nil Özalp Gözaltına Alındı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturması kapsamında ünlü şarkıcı Nil Özalp de gözaltına alındı. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 1648 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 30.09.2026 Saat: 23:59 (131 okuma)

Melis Kar, Kemancı Gecelerini Sahnesine Taşıyacak
2011 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışması ile hayatımıza giren ve sonrasında Yatıya, Kibir, Kim Sever ve Çaylak adlı şarkıları ile herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Melis Kar, çok yakında yeni projesi ile adından söz ettirecek. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2769 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 30.09.2026 Saat: 23:48 (123 okuma)

Hande Ünsal’dan “Amman Aman” Mesaisi: 72 saat Aralıksız Çalıştı!
Yeni şarkısı “Amman Aman”ı 16 Ekim’de dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanan Hande Ünsal, klibi için yoğun bir çalışma temposuna girdi. Hazırlıktan çekimlerin tamamlanmasına kadar geçen 72 saati anlatan Ünsal, şarkıyı yaparken hayattaki kırılma anlarından ilham aldığını söyleyerek “Bir noktada kader çarkı dönüyor ve bu kez ’Sıra bende’ diyorsunuz” dedi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 4053 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 30.09.2026 Saat: 20:39 (114 okuma)

Ferhat Göçer’in Büyük Pişmanlığı: “Yok Doktorluk Yok Şarkıcılık, Eşek Gibi...”
Ferhat Göçer, son dönemdeki fon vurgunu tartışmalarının gölgesinde yaptığı paylaşımda doktor ve şarkıcı olduğuna pişman olduğunu belirterek, “Yok doktorluk yok şarkıcılık, eşek gibi çalışıp her krizde kuşa dönen paramın yasını tutmak yerine... Ponzi, Titan, saadet zinciri cart curt 28 yaşında yat alıp... Yastayım evet...” dedi. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 3578 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 30.09.2026 Saat: 20:27 (85 okuma)

Ajda Pekkan Şaşırttı! Sokakta Bağıra Bağıra Şarkı Söyledi
Ajda Pekkan, Bursa konseri öncesinde yaptığı yürüyüş sırasında henüz resmi olarak yayınlanmayan “Şahsen Ben” adlı yeni şarkısını seslendirdi. Ünlü sanatçının keyifli anları sosyal medyada paylaşıldı. (DEVAMI...)1

Not: Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...'na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2380 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 30.09.2026 Saat: 20:22 (36 okuma)

Hande Yener Sektör Değiştirdi! Kasanın Başında Durup Müşterilerle İlgilendi
Pop dünyasının sevilen isimlerinden ünlü şarkıcı Hande Yener müzik dünyasının ardından moda sektörüne giriş yaptı. Amsterdam’da kendi açtığı mağazasından paylaşım yapan Yener, müşterileriyle ilgilenerek kasanın başında durdu. (DEVAMI...)

(DEVAMI... | 2452 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 30.09.2026 Saat: 17:49 (43 okuma)

Emir Can İğrek’ten Teoman’ın Kült Şarkısı ‘Zamparanın Ölümü’ne Yeni Yorum
Emir Can İğrek, Teoman’ın kültleşmiş eseri ‘Zamparanın Ölümü’nü modern ve etkileyici bir yorumla yeniden yorumlayarak yayınladı. (DEVAMI...)1

Not: Audio Video Haberin Detayında! İzlemek için DEVAMI...'na TIKLAYINIZ!

(DEVAMI... | 2641 byte kaldı | yorumlar? | Puan: 0)
Gönderen: mhakkiguvenc Tarih: 30.09.2026 Saat: 14:10 (55 okuma)


< 1 2  3  ...   En Son Sayfa

News ©