“Mavinin Kokusu” tüm dijital platformlarda yayýnda!
Alternatif Rock’a Yeni Bir Dokunuþ
Alternatif rock sahnesinin dikkat çeken yeni ismi Kürþat Köyceðiz, ilk solo teklisi “Mavinin Kokusu” ile müzikseverlerin karþýsýna çýkýyor. 21 Þubat 2025’te tüm dijital platformlarda baðýmsýz olarak yayýnlanan þarký, duygusal derinliði ve etkileyici melodileriyle dinleyicileri benzersiz bir yolculuða davet ediyor.
“Mavinin Kokusu”, Köyceðiz’in yaþanmýþlýklarýný, duygusal kýrýlmalarýný ve ilham kaynaklarýný notalara döktüðü bir eser. Alternatif Rock’ýn güçlü týnýlarýyla bezenmiþ bu þarký, içten sözleri ve melankolik atmosferiyle müziðin sýnýrlarýný geniþletiyor.
Ritimden Vokale
Müzik kariyerine Þort ve Emre Fel gruplarýnda bateri çalarak baþlayan Kürþat Köyceðiz, hålen Anýl Emre Daldal ile sahne çalýþmalarýna devam ediyor. Ancak “Mavinin Kokusu” ile sadece ritimden sorumlu bir müzisyen deðil, anlatacak hikâyeleri olan bir sanatçý olarak da dinleyiciyle buluþuyor.
Alternatif rock dünyasýnda kendine özgü bir alan açmayý hedefleyen Köyceðiz, kendine has ve özgün besteleriyle dinleyiciyi duygusal bir serüvene sürüklüyor. “Mavinin Kokusu”, türün modern dinamikleriyle sanatsal bir bakýþ açýsýný harmanlayarak müzikseverlere yeni bir deneyim sunuyor.
Klibi Yakýnda Dinleyicileri ile Buluþuyor
Þarkýnýn duygu yüklü atmosferini görsellikle de desteklemek isteyen Kürþat Köyceðiz, ‘Mavinin Kokusu’nun klibini çok yakýnda yayýnlamaya hazýrlanýyor. Þarkýnýn etkileyici hikâyesini görsel bir anlatýmla tamamlayan klip, izleyiciyi þarkýnýn dünyasýna daha da yaklaþtýracak.
Kürþat Köyceðiz’in rafýnda yer alan ve sizinle buluþturmak üzere yola çýkardýðý ilk þarkýsý, hayatýnýzýn her anýnda size eþlik etmeye hazýr. “Mavinin Kokusu” ile herkesi derin bir nefes almaya davet ediyoruz.
Nesli’nin kendi sözleriyle yine etkileyici olacaðý inandýðýmýz “Bedduam Aþk Gafile” þarkýsý Nesli’nin kendi sesinden 5 Haziran 2026’da yayýnda...
(DEVAMI...)1
Not: Audio Video Haberin Detaynda! zlemek iin DEVAMI...na TIKLAYINIZ!
Türk pop müziðinin beste fabrikatörü Serdar Ortaç, Kurban Bayramý’nýn birinci günü Kýbrýs’ta sahne alarak hayranlarýna unutulmaz bir gece yaþattý.
(DEVAMI...)
Mustafa Sandal için geçtiðimiz haftalarda düzenlenen Saygý konseri ile ilgili þarkýcý Hakan Peker’in açýklamalarý gündem oldu. Konseri gereksiz ve abartýlý bulduðunu söyleyen Peker’in, meslektaþýný kýskandýðý yönündeki yorumlar sosyal medyada gündem oldu.
(DEVAMI...)
Funda Arar, Kurban Bayramý’nýn birinci günü Kýbrýs’ta sahne aldý. Bayram tarzýyla dikkat çeken sanatçý, fenomen þarkýlarýyla seyircilere çifte bayram yaþattý.
(DEVAMI...)
Türk magazin tarihinin en unutulmaz skandallarýndan birinin kahramanlarý yýllar sonra ayný karede buluþtu! Kaya Çilingiroðlu’nun eski eþleri Hülya Avþar ve Feraye Tanyolaç’la bayramda verdiði aile pozu sosyal medyayý adeta ikiye böldü.
(DEVAMI...)
Bayram tatili için havaalanýna giden Aliþan ve Buse Varol çifti, kimliklerini kaybedince uçuþu kaçýrdý. Yaþanan aksaklýðýn ardýndan çift, tatil planlarýný bir sonraki güne ertelemek zorunda kaldý.
(DEVAMI...)
Burcu Güneþ, bayramlarýn kendisi için yalnýzca takvimde yer alan özel günlerden ibaret olmadýðýný söyledi. Sanatçýya göre bayramlar; sevdiklere vakit ayýrmanýn, kýrgýnlýklarý geride býrakmanýn ve ayný sofrada ayný duyguyu paylaþmanýn en güzel hali.
(DEVAMI...)
Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 30 Mayýs günü müzik, eðlence ve popüler kültürü ayný çatý altýnda buluþturmaya hazýrlanan West konseri, 120 bin kiþiyi aðýrlayacak. (DEVAMI...)
Dünyaca ünlü rapçi Travis Scott, pazar gecesi Haliç'te gerçekleþecek olan ‘One Night Only in the Club’ etkinliðiyle Ýstanbul’u sallamaya hazýrlanýyor.
(DEVAMI...)
Bayramýn birinci günü 360 ekranlarýnda yayýnlanan ‘Zamaný Geldi’ programýnýn konuðu Sinan Akçýl oldu. “Ýrem Derici’ye küsüm” diyen Akçýl’a Derici’den cevap gecikmedi: “Seni bi temiz döveyim, öyle barýþalým!”
(DEVAMI...)1
Not: Video Haberin Detaynda! zlemek iin DEVAMI...na TIKLAYINIZ!
Bir zamanlarýn ‘Küçük Ceylan’ý olarak bilinen þarkýcý Ceylan, geçirdiði estetik operasyonlar sonrasý imajýný da deðiþtirdi. 51 yaþýndaki isim, son haliyle takipçilerini þaþýrttý.
(DEVAMI...)
Geçtiðimiz günlerde milli takým için hazýrladýðý þarkýyla adýndan söz ettiren ünlü þarkýcý Sinan Akçýl katýldýðý bir programda Ferhat Göçer hakkýnda ilk kez açýkça itirafta bulundu. “Milyon dolar verseler ona bir daha þarký vermem” diyen þarkýcý içindeki kini tamamen bitirdiðini açýkladý.
(DEVAMI...)